Mycket rosa är det....
Så här på våren är det underbart med färg och jag har inhandlat flera Odd Molly plagg med rosa detaljer, den rosa I-poden är laddad med mjuk jazz, en rosa sjal är färdigstickad och av den underbaraste dotter i världen fick mannen och jag ett stort rosa Mateusfat på vår bröllopsdag.
Naturligtvis fick det bli rosa ranunkler när jag handlade blommor hos Fiori.

Kommentarer

Jellon sa…
Mmmmmmmm vilket underbart rosa kavalkadkollage med alla skira och sinnliga toner. Gillar massor!!!!!! Kram och ha en fin söndag!! //Märit
Trasdockan sa…
Hej!

Härliga bilder!! Måste säga tusen tack för halsbanden som låg i lådan idag! Är mer än nöjd! Länkade till din Smyckesblogg, hoppas det är ok? Du kan se mitt inlägg på min blogg.

Ha en skön dag!
Anonym sa…
Din blogg är härlig!
//Anna

Populära inlägg