Månadens favoriter - Mars

Mars månads favoriter är:

Månadens shopping - Fiori
Jag bor i ett område i Göteborg där det inte finns alltför många butiker men nu har det öppnat ett farligt fint ställe - Fiori. Absolut en Signes vind-favorit.
Kanske har du sett fina blommor på Lagerhaus på Östra Hamngatan och det är samma ägare till Fiori på Sankt Sigfridsplan.
De underbaraste blomsteruppsättningar, utvald heminredning med fransk/dansk-inspiration. Säkert urval av produkter och urläckert inrett! - trevlig personal i Odd Molly-blusar - det kan inte bli bättre ;-)). Köpte fina blommor till ett nystädat hem - vårkänslor!


Månadens fikaställe: Kafé Vanilj
Fikade med dottern på Kafé vanilj - en av de bästa centrala kaféerna i Göteborg. Goda pajer m.m i mysiga lokaler om det är för kallt för att sitta ute - de har en liten innegård också.
För dig som inte är från Göteborg och vill bo supercentralt så har de ett hotell också.Månadens blogg - Poppins trädgård
Jag har ju precis firat tvåårsjubileum som bloggare och den första bloggerskan som jag fick personlig kontakt med var Poppins. Det har varit så intressant att följa hennes utveckling. Poppins målar, tar underbara foton och gör initierade inlägg. Hon förmedlar inspiration men också mycket kunskap.
Nu finns det möjlighet att få ta del av Poppins bilder genom hennes företag:
Poppins Garden Media. Korten är verkligen av högsta kvalitet!
En kvinna värd all beundran!

Foton: Poppins Garden Media

Månadens favorit : Leila (igen)


Den 31 mars kommer Leilas Country Living.
Till dess tittar jag på TV4plus Leila på landet och längtar till sommaren.
PS. TUSEN TACK för alla kommentarer o mail jag fick på min bloggfödelsedag ;-))
Det betyder verkligen så mycket att höra vad som uppskattas på bloggen och vad du tycker. Tack igen!!! Halsbandet vann Nea i det gula huset. DS

Kommentarer

Åh du har lyckats klura ut när Leilas tidning kommer.
Farlig affär men som sagt helt i min smak också den sär fiori.
Så fin blomma i lika snygg kruka.
vilket härligt namn på kaffet.
Vanilj mums
Tack för tips att det fanns hotell där också, för med dina fina tips om allt möjligt i Göteborg så vill man ju åka dit själv.
Ha det gott, kram Marie:)
Tingeltangel sa…
Underbara favoriter du visar denna månad. Butiken ser helt ljuvlig ut. Du får mig alltid att vilja besöka Göteborg. Kanske det kan bli till sommaren igen. SOm tur är är det betydligt enklare att besöka Poppins blogg, det gör jag redan ofta. Ha en skön söndag och en bra vecka. Kram.
Poppins sa…
Tack för dina snälla ord! De värmer gott en sådan här grå och regnig söndag.
Och tack för tipsen! Som vanligt så spar jag dem till nästa gång jag kommer till Göteborg. Vanilj låter som ett perfekt ställe för en fika! Men nu börjar det bli en hel hög med bra fikaställen - jag får nog stanna en vecka minst.
kramar från Poppins
Tulipa sa…
Fint inlägg!
Och kalasgoda och vackra blomstrande tips!

Kram!
Hej hej!
Vilka fina bilder och väldigt bra tips för en skåning som mig. Kan vara bra att veta om dom små smultronen värda ett besök när vi är i storstan! :)

Är fortfarande superlycklig över att jag hade turen att vinna ditt superfina halsband! :)) Tack tack!

//Nea
LISEN sa…
Haj, hej - länge sen jag tittade in på din härliga blogg. Tappade blogglusten och fick annat fokus, men nu börjar jag bli lite sugen igen... Ska till Göteborg snart och vill tacka dig för alla fina tips!! Toppen - du har ju råkoll (och bra smak :-) Nu gäller det bara att hinna med alla butiker, caféer mm som du tipsar om! Visst verkar Leilas tidning vara en höjdare...? Kram/Lisen
Hej hej!
Visst kom halsbandet fram! Så fint det är!! Jag är superglad för det och det åkte på direkt efter uppackning!
Tusen tack!:)

//Nea
Trevlig och fin blogg du har. Verkar vara en mysig butik den där fiori. Ska leta upp den nån dag. Är i göteborg rätt ofta så det var riktigt bra med tips på kafé, hotell och shopping.
Trevlig helg
Maria
Fiori - vilket vackert namn!
Vad kul att ha det nära dig.
Tror faktiskt att du har rekommenderat mig om Café Vanilj - har du inte det? Vi gick ju helt på dina råd när vi var i Götet förr förra sommaren. Och café Vanilj åt vi lunch på. Vilket ljuvligt ställe!! Jag tom fotade bakverken, haha!
Ja Leila - henne ser vi framemot att lägga oss i soffan med. NEJ! Inte direkt, men nästan... Jag har en oläst Lantliv & en Drömhem, mmm ska läsa nu!
Skön helg på dig,
kram Eva

Populära inlägg