Smått o GottHär kommer lite smått och GOTT från mig.
I söndags åt dottern, mannen o jag söndagsfrukost på Egg and Milk. De har den härligaste amerikanska frukost man kan tänka sig. Deras Bagels är klart bäst i stan och pannkakorna med blåbär och lönnsirap är så mumsiga.
När vi gick därifrån gick vi förbi ett relativt nyöppnat surdegsbageri -Alvar och Ivar
mysigt ställe med kanongott bröd som vi förståss inte kunde motstå. Alvar och Ivar har en bageriblogg också upptäckte jag idag.
Av en kär vän fick jag den härligaste marmelad en chokladälskare som jag kan äta:
Hallonmarmelad med mörk choklad - den är så god. Hallon o choklad är en fantastisk kombination men att det skulle kunna var gott på kex o m ost det visste jag inte - riktig vardagslyx!PS. Ett litet vårtecken till - fick fina grenar Magnolia av Dixies matte - stora fina grå knoppar gläder mig i fönstret.DSKommentarer

Låter som en riktig brakfrukost!
Men det är härligt med stora frukostar äter själv mycket till frukost då står man sig länge.
Bageribloggen får man kolla närmare på. Jag sitter just och smaskar på Marabou Premium Dark Raspberry mmmm jätte god.
Vackert med kvistar inne fast en del är finare så länge de inte slår ut!
Ha det gott!
Kram Helen
Tulipa sa…
Underbart!

Kram Mariette
Tingeltangel sa…
Åh, det bageriet skulle jag vilja besöka. Jag älskar surdegsbröd och testar mig fram för att lära mig att baka perfekt bröd. Jag matar min surdeg och det är nästan som att ha ett litet husdjur att pyssla om. Er frukost lät ju helt underbart god.
Vilket härligt bageri...
Vårtecken, ja nog väntar man lite på det.
Provance inlägget tackar jag för det var några böcker där som jag har missat.
Kram:)
Karin A sa…
Vad härligt med magnolia! Jag har försökt besöka Egg and milk ett par gånger men fått vända i dörren då det varit fullt. Läste om Alvar och Ivar, ska kika in på deras blogg nu!

Trevlig helg! Kram Karin
Åh vad det låter härligt:)
Kram Lallis

Populära inlägg