Månadens favoriter - DecemberMycket försenat kommer nu December-månads favoriter.

Månadens favorit: Julstaden Göteborg
Det är så fantastiskt vackert med ljusen i centrala Göteborg som lyser upp i decembermörkret. Jobbar nära Götaplatsen och där kan jag se julspelet på Konstmuséet, cyklar förbi den stora ljusjulgranen på Liseberg och blir varm i hjärtat.

Månadens shopping: Nätshopping
Inte så dumt att handla julklappar över nätet. Man slipper stressa och kan välja i lugn och ro när som helst på dygnet.
Några favoriter just nu:
Bokstöd med bild av Strindberg från Cosas,
Zinkhus = ljuslykta (Walther o Co) från Syster Lycklig
Fina muggar från Par Courrier


Bilder fr Cosas, Syster Lycklig och Par Courrier

Månadens fikaställe - Klippans konstcafé
Absolut bästa läge i Göteborg har Klippans konstcafé under Älvsborgsbrons fäste.
Hit åker vi när vi längtar efter havet mitt i vintern eller när vi vill ta första utefikat på våren.Månadens Blogg - Husmusen
Som sagt det finns proffs och amatörer även inombloggvärlden. En av de största inredningsbloggarna är Husmusen. Frida som bloggerskan heter nosar fram det hetaste inom inredningsvärlden, tar fantastiska bilder och är alltid intressant att läsa. Bättre kan det inte bli.

Bild fr Husmusen

Kommentarer

Det var många tipps vad vi skall besöka när vi är i Göteborg!
Klippans konst kaffe besökte jag och min man i sommras. Ett jätte trevligt ställe. Åker till Göteborg lite då och då efter som min yngsta dotter bor där. Har också tittat in hos Husmusen. En underbar blogg. Mycket proffsig.Fast jag tycker nog din är i samma klass. Nu var jag väl snäll? Nu skall jag krypa till kojs!
Ha en skön helg!
Kram Helen
Frida sa…
Åh tack snälla! Du anar inte hur de där orden värmer, speciellt efter gårdagens skörd av elaka kommentarer på min blogg. Det är verkligen roligt att få uppskattning för det man gör.
En fin lucia önskar jag dig.
Kram Lallis
Poppins sa…
Någon gång ska jag åka till Göteborg vid juletid och se hur vackert det är. Kanske vi kan dricka glögg på Liseberg, då?
Hoppas du vill vara med på min utlottning. Jag håller tummarna för en vinst till Gbg.
kramar från Poppins
Kan tänka mig att Göteborg blir vackert i julutstyrsel.
Nät shopping är ju inte så dumt som sagt ingen stress och trängsel.
Önskar dig en skön 3:e advent.
Karin A sa…
Det är alltid lika roligt att ta del av dina tips - även för en göteborgare som jag. :) Visst är det fint i stan med alla ljus. Klippans konstkaffe har jag inte varit på men nu blir jag sugen på att ta mig dit!

Trevlig trejde advent! Kram Karin
Halloj!
Hade precis gjort mitt nya inlägg o inte hunnit kolla in hos dig. Jag skriver att du är alltid har så mycket bra tips. Och mycket riktigt; flera tips den här gången också, Tack du är bara sååå inspirerande.
Eva
L8 sa…
Vilka härliga tips du lämnar! Blir alltid både glad och inspirerad när jag besöker din blogg.

Populära inlägg