Sommarsummering


En blogg blir ju gärna en form av dagbok och liksom förra året så summerar jag sommaren. Semestern är slut och ett arbetsår ligger framför.
Förra året blev det inte mycket badande men det har jag tagit igen med besked i år.
22 grader i havet – underbart!! Så jag har badat ofta länge och mycket.
För övrigt:

* Bästa sommarminne : Några dagar i Fiskebäckskil med mannen. Speciellt minns jag cykelturen från Fiskebäckskil till Grundsund - mysigt!!

* Bästa sommarkväll: Många varma härliga kvällar som vi suttit ute och myst. Men om jag måste nämna någon – Bruce på Ullevi – jag satt utanför och hörde jättebra.

* Bästa shopping: Det har inte blivit så mycket inredningsprylar inköpta i sommar, men några fynd blev det på Feel at Homes utförsäljning i början av sommaren. Ljusstakar m.m blev det inhandlat. I Båstad köpte jag en anteckningsbok m familjen Kennedy på omslaget = New England feeling o jag blir så glad när jag ser den.

* Bästa klädköp: Odd Molly – förståss. Några fynd på rean och kanske en födelsedagspresent på G ;-))

* Bästa fika: Förutom alla goda fikatillfällen på klipporna måste det bli våfflan utanför Båstad.

* Bästa mat: Fisksoppa i Fiskebäckskil

* Bästa bok: Människohamn av John Ajvide Lindqvist otroligt spännande, suggestiv berättelse som bara blev bättre av att läsas nära havet - hu så läskigt.

Annars har semestern till stor del ägnats åt att fylla på lagret på Signes second floor.Har sålt en hel del och fått så mycket fina kommentarer så jag är mållös. Tusen tack!

Jag vet - sommaren är inte slut även om det känns lite så. Hoppas att inte dagens bad blev årets sista - hursomhelst har jag massvis med härliga minnen från årets semester.

Kommentarer

Vad kul att läsa din summering av sommaren! Jag har själv funderat på att göra något liknande... :)

Ett av mina bästa sommarminnen är också konserten med Bruce, men vi satt på insidan! Åh, det var verkligen en magisk kväll!!!

Ha en skön söndag!
Många kramar Jenny
Lotta sa…
Tack för din härliga summering av sommaren. Själv har två hela veckors semester kvar, så min summering lär vänta på sig. Hoppas på lite bättre väder än idag också, det hällregnar.

Ha en härlig söndag!
Kram
Lotta
Hej!Underbart inlägg...gillar din blogg skarpt. Vackra bilder och ett skönt genomtänkt upplägg. Jag är imponerad! Måset också fråga...dina bildarrangemang är så vackra, jobbar du i photoshop med bilderna eller något annat program? Själv är jag amatör på området fotoredigering osv än sålänge...men intresserad! Ha det gott! Kram Johanna
Poppins sa…
Det känns lite vemodigt att det redan är dags att summera sommaren. Men det är lite höst i luften - inte bara genom regn och blåst men det luktar höst. Och ljuset som faller annorlunda.
kramar från Poppins

Populära inlägg