Månadens favoriter - augustiMånadsskifte och dags för nya favorittips från mig till dig.

Månadens Favorit : Marknad mitt i stan
När det börjar dra ihop sig för jobb efter semestern och alla återvänder till staden så händer det ofta en massa roliga saker på stan. Bondens marknad i Haga, Feskekörkans dag är exempel på saker som jag ska försöka pricka in i almanackan:
* Feskekörkas dag pågår hela lördagen den 16 augusti mellan kl. 09.00-21.00
* Södra Larmgatans marknad Lördag den 30/8 mellan 10:00-16:00
* Matmässa i Stora Saluhallen torsdag den 14 augusti 2008
Nyfiken på vad som händer i Göteborg - kolla här


Foto: My White Cottage

Månadens Blogg : My White Cottage
En av mina absoluta favoritbloggar är My White Cottage.
Jag blir så lycklig när jag besöker denna bloggerska som säger så här om sig själv:
"Jag bor med man och två barn ute på landet med böljande fält runt husknuten och nära till hav och strand. Den vita, lantliga stilen ligger mig närmast om hjärtat men jag är även svag för New England- och kolonialstil. Kryddat med ett litet stänk av Marrakesh! "
Ett underbart hem, vackra bilder och så mycket inspiration fömedlas på den bloggen.
Månadens shopping: Pia H Interiör
Gillar Villa Collections inredning och Pia H på Skånegatan har en hel affär full med läckra saker. Hittade en fina skål och ljus på sommarrean - fyndigt!!Månadens fika - Bergs på Marstrand
Bästa sommarfikastället alla kategorier är Bergs på Marstrand - allt är gott och läget fantastiskt.
Har förståss köpt Monica Ahlbergs bok om Bergs - med recepten och bilderna så att jag kan njuta året runt.

Det var augustis tips.
Regnet är på väg och axlarna är solbrända = sommar några veckor till.

Kommentarer

Gulliga, gulliga du! Jag blir alldeles varm i hjärtat av de du skriver om min blogg... Tusen miljoners tack!!! Kan bara säga detsamma! Här möts man alltid av vackra bilder att sitta och njuta av en lång stund!!!

Håller med dig om Bergs café i Marstrand - underbart gott! Hela vår familj var på Marstrand för ett par år sedan, det var superduper varmt och vi hade hela dagen längtat efter att få bada när vi kom dit! Snabbt letade vi upp sandstranden (den som ligger höger bort) och började klä av oss... Helt plötsligt inser jag att det ända vi (mannen) tagit med sig från bilen var vår väska med handdukar, men inga badkläder!!! Snacka om antiklimax... Barnen gick efter mycket övertalande i nakna men mannen och jag gick i strandkanten och blötte fötterna... Då var jag liiiite upprörd kan jag säga... *hihi*

Många kramar från Jenny
Poppins sa…
Roligt med fler tips. My White Cottage är verkligen en trevlig plats att besöka och Jenny är jättegullig.
Ha det bra i sommarvärmen!
kramar från Poppins
Jag bara älskar dina "månadens"! Bra val av blogg och OJ vad jag längtar till Haga nu, sitta på café och äta gigantiska kanelbullar. :)
Frida sa…
Bondens marknad låter ju mysigt. Bra att få lite tips på vad som händer i Göteborg,min bror pluggar där så det blir att man åker upp någon gång då och då, tyvärr inte så ofta. Trevligt tema med "månadens"
Kram Frida

Populära inlägg