Hipp hurraHar firat en liten födelsedag i väntan på nästa års stora.....
Det blev en jättebra liten födelsedag med fina presenter,tapas på Manana med familjen och mysig middag dagen efter med familjen B.
Odd Molly-blus i vitt o blått låg i ett paket ;-) och helt oväntat kom det ett brev med pärlor (i vitt o blått) från Millefiori (snacka om att ha bra kundrelationer - så fantastiska de är i den butiken), underbara handplockade presenter från Provence var andra paket.

Fick dessutom en efterlängtad systemkamera - så roligt men svårt. Tar bilder på allt nu för att lära mig inställningar. Hundarna är riktiga linslöss så de tycker det är kul att matte tittar på dom genom en konstig svart sak - de är riktiga fotomodeller.


Naturligtvis tog jag fram kameran när jag bakade idag på min lediga dag - Toscakaka fr Leila.

Kommentarer

Tingeltangel sa…
Jag vill också gratulera dig på födelsedagen om än lite sent då. Grattis! Vilka underbara presenter du fick. Vad extra roligt med systemkameran. Jag minns ju att du längtat efter en sådan. Dina bilder har alltid varit jättefina men nu kommer de väl att bli otroliga.
Lizaloop sa…
då får man då gratulera å det varmaste, en kamera, vilken lyx att få, det *ska* jag ha i julklapp, hehe
Ha en fortsatt trevlig födelsedag!
Kram Lisa
Moas sa…
Grattis grattis.. i efterskott så fina presenter du fick.. odd Molly... ja där blev jag avis och så en fin kamera.. roligt. Snacka om att hundar är linslöss.. i stora mått.. samma med min albin som är samma sort som din.. han tycks dyka upp på de flesta bilderna eftersom han alltid är med i trädgården.. fota lugnt nu med nya kameran.. eller inte =).. Ha det gott..Monica
Grattis på födelsedagen!!! Vilka presenter! Har "hämtat ikapp" lite vad gäller dina senaste inlägg...kan bara instämma kring Odd Molly...här helt fast! Vist är det underbara kläder, en fantastisk affärsidé...känns så rätt! Lite dyrt bara...men det hör väl till att ha något att tråna efter! Ha det gott! kram Johanna
Poppins sa…
Grattis på födelsedagen så här i efterhand. Det låter som en mycket bra födelsedag tillsammans med familjen. Och vilka presenter! Ska bli spännande med kameran, du får berätta om hur du kommer överens med den. Tur att du har så villiga modeller att öva på.
kramar från Poppins
Grattis på födelsedagen!, jag antar att det blir i efterskott.
Så mycket fint du fått, då:)
Och leilas kaka blev väl hur go som helst!
Må så gott
/S

Populära inlägg