Guldknappen till Odd Molly



Damernas värld har sedan 1982 delat ut ett prestigefullt designpris till en svensk modeskapare = Guldknappen.
I år går priset till Karin Jimfelt-Ghatan och Odd Molly. Så roligt tycker en Odd Molly-kvinna som jag ;-))
Den nya kollektionen är som vanligt färgrik med en del "gamla" favoriter som kommer i ny skepnad men hela tiden kommer det nya modeller - varje kollektion är speciell.
Jag har aldrig känt mig så avslappnad i några kläder tidigare och Karin Jimfelt-Ghatan sa i en intervju i TV4 idag att idén är just att man som kvinna ska kunna vara sig själv i deras kläder. Precis så är det för mig!
Jag gillar hela paketet Odd Molly - deras nya hemsida, idén att kollektionerna har olika designade vackra märken på ärmar eller rygg m.m.
När jag sitter och hittar på idéer till mina smycken så utgår jag från det som jag helst själv vill ha och som passar mina kläder o stil. Igår kväll tog jag fram mina lilafärgade Odd Molly-plagg och blev inspirerad.

Läs mer om Odd Molly o Karin Jimfelt-Ghatan på SVD.

Kommentarer

Karin A sa…
Åhh så kul, Odd Molly är även en av mina favoriter. Men tyvärr ibland lite för dyra för att passa min plånbok. :) Men hellre få och härliga plagg! Så läckra dina halsband är till kläderna. Din tolkning av rörelse gillar jag verkligen! Cykelbilden är jättefin.

Trevlig helg! Kram Karin
Ja visst är de härliga! Lite utanför min prisklass bara. (Om jag inte tittar lite mellan fingrarna.)
Kram Veronica
Katarina sa…
Men åååå...nu försvann hela min komentar...typiskt....suck....det är så konstigt när det blir sådär!

Härligt att bli inspirerad till nya smycken av kläder så där...
Dina bilder är så otroligt vackra.....de var så himla bra de om rörelser och genom...du är en riktigt skicklig fotograf...:)
Ha en ny härlig vecka!
Kram katarina

Populära inlägg