SemestervykortSänder dig några vykort från min semester som börjar den här helgen. Fyra härliga veckor ligger framför med mycket sol, bad, pyssel, bra böcker, god mat och trevliga vänner - tror o hoppas jag.
Bilderna är från Fiskebäckskil med omgivning där mannen o jag varit några dagar och bara myst.Min underbara svägerska var hundvakt och när vi kom hem så grillade vi och jag gjorde Sara-vill-fara's potatissallad - så god!!!! Receptet hittar du härSvägerskan gjorde en supergod dessert - det var inte sista gången i sommar jag åt den :
Färdiga marängbottnar + Jordgubbs/lime-kesella. Bred kesellan mellan bottnarna och lägg in i frysen en stund så kesellan fryser. Vispa mellangrädde. Ta ut marängbottnarna och på med grädden och färska bär. Friskt, gott , enkelt - precis som sommarmat ska vara.

Kommentarer

H.E.L. sa…
Åh! Jordgubbs/limetårtan lät väldigt god, tror att jag ska göra den på tisdag då vi ska fira Ellas halvårsdag!

Ha en underbar semester och hälsa familjen.

Stor kram/ Hanna
Tingeltangel sa…
Vilka underbara bilder. Vad roligt att ni varit på Skaftö. Det är min makes absoluta favoritö som han lärt även mig att älska. Trots maneter och havstulpaner.... Jag har något till dig. Om du vill.
Poppins sa…
Mmmm, det vattnas i munnen. Låter som perfekt sommarmat.
Hoppas fortsättningen på semestern blir lika trevlig som den börjat.
kram

Populära inlägg