Månadens favoriterNär jag städade lite på bloggen o tog bort några saker i högerspalten så funderade jag på vad jag vill ha där. Googleannonserna försvann - jag vill ju inte göra reklam för vad som helst. Jag vill kunna stå för det som är på bloggen och här ska du hitta mina tips. Så nu börjar jag med att ge månadens tips. Det jag gör "reklam" för är mina favoriter för tillfället och jag är definitivt inte sponsrad på något sätt - det är bara kul att dela med sig av det som förgyller min tillvaro.
Klickar du på orden i rubrikerna så kommer du till sidor som berättar mer.
(Favoriterna kommer du hitta i högerspalten - länge).

Månadens Favorit: Göteborgs Lustgårdar

Norra Europas största trädgårdsutställning är invigd. Nya permanenta planteringar och tillfälliga trädgårdar och installationer har skapats på Gunnebo Slott, Göteborgs Botaniska trädgård, Trädgårdsföreningen och Liseberg. Jag gick ner till Liseberg och blev verkligen positivt överraskad. Rofyllt, vackra installationer, mycket vatten - flera personer satt och läste i lugn o ro mitt i Göteborg i fantastisk omgivning. Kan varmt rekommenderas!Månadens Blogg: ROOM & serve

Det finns proffs och amatörer. Jag är en glad amatör men ett verkligt proffs är Helena på Room o serve. Helena har bloggat ganska länge men hela tiden kommer hon med varierade inlägg, alltid det senaste, alltid det fräckaste. Hon är först med det hetaste inom inredning. Dessutom har hon en fotoblogg som är fantastisk - så vackra bilder. Ett verkligt proffs på alla sätt.
Helena har naturligtvis massvis med besökare på bloggen - när hon skrev om mina smycken sa det bara svopp i min maillåda och massvis med beställningar regnade in ;-))Foto: Helena Karjalainen

Månadens shopping: Prylgalet

När jag nu börjar tipsa om diverse saker och huvudsysselsättningen - shopping så börjar jag förståss med Prylgalet.30-50% på kläder just nu på sommarrean -inte dumt alls + så mycket annat fint att titta på.Månadens fikaställe: Långedrag värdshus

Under juli ska man förståss fika ute. Helst på en klippa vid havet. Men en morotskaka eller glass eller något annat smaskigt på Långedrag värdshus är väldigt OK.Månadens PS - Sommar med Ernst


Foto: TV4
PS Så var ordningen återställd - Ernst är tillbaka och lagar mat, inreder och strör citat i Tv4. DS

Kommentarer

Men tack snälla du. Jag känner mig verkligen inte som ett proffs, Utan som en lustfylld degklump som ibland går på knäna. Men bloggen är så vitt skild från mitt arbete att jag behöver den lika mycket som luft. Jag blir glad att folk hittat till din shop och du är ju ett proffs på smycken och skönhet. Så jag anar att du vet vad jag menar.

Stor varm kram
Helena
Poppins sa…
Nej, så kul att få ta del av dina tips. Ser redan fram emot nästa omgång.
Jag har också valt att inte ha annonser på min blogg. Och inte heller smygreklam genom påverkan från olika företag - trots erbjudande från diverse tillverkare. Allt jag rekommenderar är utifrån min ärliga synpunkt.
kram från Poppins
Vilket härligt inlägg! Som vanligt blir jag så sugen på att åka till Göteborg när jag kikar in hos dig... :)

Hoppas du får en trevlig dag och att solen skiner på er där nere.
Lilla Blanka sa…
Hej!

Åh vilket fint och spännande inlägg!
Var inne i stan idag och Göteborg en härlig sommardag som idag är ju helt underbar...
Har kikat in till Room&Serve och tycker också det är en proffsig och varienrande blogg =)

Kram vännen, ha en fin helg!
Mia
husochrum sa…
Hej,

Oj, så många inlägg jag har missat. Det är alltid lika kul att gå in och se på dina fina bilder och läsa om alla bra tips. Själv har jag varken tid eller inspiration, så på min blogg är det tråkigt. Hoppas att jag snart får mer energi och tid. Har anordnat en möhippa i helgen, så nu sitter jag och slappar.

Kram och hälsa familjen.

Annica
Halloj där i Götet!

Har kommenterat en del till dig men när jag ska publicera har det försvunnit o då har jag inte orkat börja om... Skrev bl a att jag också har Leila, helt suverän super bra är den. Ska också prova ditt tårtrecept o göra som du skrev. Låter hur mumsigt som helst!

Otroligt inspirerande bilder du visar som vanligt. En blogg att bli så glad av, kul, kul!

Hoppas du dyker upp i min lilla dörröppning i sommar!

Ha de sommarmysigt, kramar Eva
Tingeltangel sa…
Vilka underbara tips. Jag blir lite ledsen att jag inte skall åka till Göteborg i sommar... Jag kan inte tro att du behöver en ny kamera. Dina bilder är ju alltid så fina. Om du slår till kan jag i alla fall varmt rekommendera min... Hårddisken är från Western Digital. Den kallas My Book. Jag måste erkänna att jag inte gjorde någon större marknadsundersökning utan jag gick bara in i närmsta Onoffbutik och bad att få det starkaste minnet de hade. Den är i alla fall snygg och smidig och hittills verkar den fungera bra. En bra funktion är att man kan välja att göra back-up på det man skapar på datorns hårddisk. De bilder jag är rädd om sparar jag både i datorn och på det externa minnet. Förhoppningsvis skall inte båda krascha samtidigt... Önskar dig en skön sommar... Kram.
Så många bra tips! Var ju i Göteborg i fredags men det fanns ingen tid för någonting annat än: Bruce! Vilket var helt fantastiskt, men det skulle också vara kul att besöka några av de platser du skriver om!

Ha det gott!
Stor kram från Jenny
Poppins sa…
Har en liten sak till dig på min sida...
Katarina sa…
Hallå!
Har inte haft alls mycket bloggtid på sistonne men nu har jag suttit här ett tag och njutit av alla dina bilder....du är verkligen duktig!

Vi planerar en tur till Liseberg senare i sommar...innan ska jag lusläsa din blogg så jag hittar till alla ansra små ställen jag vill besöka.

Såg ett av dina halsband på Caroline.....åååå så duktig du är!

Ha en härlig helg!
Kram

Populära inlägg