Lexington mer än bara lakanNär det gäller handdukar och lakan så finns det egentligen bara ett märke i min smak =
Lexington (inte för att vi har skåpet fullt precis - men jag drömmer om att ha det).
Nu är det så att Lexington har så mycket mer än handdukar. De gör kläder också - underbara med marint tema (de gör snygg reklam också). Dottern tipsade om att det var rea i Göteborg - 30% - vilket passade mig bra. Fyndade en blå o vitrandig tunika som är såååååå söt, och en vit sommarfräsch huvtröja. Här hittar du bilder på deras kläder: Lexington Clothing.

Vi har ju haft en fantastisk försommar och aldrig har jag varit så tidig med att göra flädersaft (flädern är nästan överblommad nu). Gjorde jordgubbs o rabarbersylt igår och idag blev jag så sugen på paj. Eftersom jag är helt såld på Leilas bakbok så fick det bli Äppeltantens paj m smak av rabarber och jordgubbar. Mums, mums - tur att den nya tunikan är stor och kan dölja en stor mage ;-))

Kommentarer

Marina sa…
tack för påminnelsen om flädern. Här blommar den nu och jag måste ut o plocka. Rabarber o jordgubbsmarmelad har jag tänkt göra i år.
Åhhh, du har blivit lycklig ägare till en sån tunika!!! Jag har sått och hållt i en likadan sååå många gånger men sedan blivit lite snål... Kanske har de rea i "min" Lexingtonbutik också?!? Måste kolla det!!! :)

Rabarber och jordgubbsmarmelad lät hur gott som helst... mmm...

Ha en fin midsommarvecka!
Kramar från Jenny
Jag håller med angående drömmarna om ett skåp fullt med bara Lexington! Visst vore det underbart?!

Hoppas du får en härlig vecka! Kram!
Karin sa…
Lexington har mycket fint men deras kläder har jag inte spanat in. Låter gott med jordgubbar, rabarber, fläder och äpplepaj. Mums! Härlig tid vi har nu...

Kram Karin
Helt rätt...stod just och kollade in lexingtonkläder in en närliggande butik som just börjat sälja dem! Helt i min smak!!! Så fina bilder arrangerar på din blogg - är impad!

Trevlig midsommar!
Kram Johanna

Populära inlägg