Lantliv i storstadenIbland tycker jag att jag bor på landet fast jag egentligen bor mitt i en storstad. Fåglarna sjunger tidigt på morgonen och väcker mig. Jag går långa promenader i skogen som ligger precis intill vår tomt och jag kan köpa färska ägg 5 minuter från vårt hus.Visst drömmer jag om ett liv i Provence eller i Viken eller på Österlen.....
men egentligen är jag så nöjd med mitt liv i skogskanten mitt i Göteborg...Du som följt min blogg vet att jag älskar inredningstidningar och största Favoriten är Lantliv - tidningen har precis allt - kläder, recept och bilder från de vackraste hemmen och massvis med tips - det är nog egentligen bara boktipsen som saknas - annars täcker den hela mitt behov av tidskriftsläsning. Just nu kan man vinna en halvårsprenumeration på Lantliv - pröva du med om du inte redan prenumererar... klicka på länken här: Lantliv

Kommentarer

Zoey sa…
Underbara sommarbilder! Det ser verkligen ut som en lantnära miljö!
Håller med - tidningen Lantliv bara bäst! Sugen på att göra rabarberchutneyn i senaste tidningen! Ha det gott!
kram johanna
Lallis sa…
Så mysiga bilder:)
Kram Lallis
Moa sa…
Mysiga bilder säger jag också.. gillade din golden som ligger så härligt avslappnat i gräset, känner igen det så väl =).. Tidningen Lantliv är en supertidning.. ha det gott..Monica
Tingeltangel sa…
Vilka underbara bilder. Jag förstår att du trivs där. Göteborg är ju en underbar stad och det är nog lätt att tro att gräset är grönare någon annanstans oavsett var man bor.
Hej igen! Tack gulliga du för din fina kommentar hos mig, framför allt om fotot på lilla G, blir smickrad! Ha en skön söndag! Kram johanna
Håller verkligen med dig, min favvo tidning är också. Ibland kommer det nån ny som är kanon men ingen håller i längden som Lantliv. Den är suuuper! Gissa om jag är glad att dom ville ha oss med. Kul värre!

Håller med, igen, ditt boende verkar perfekt. Mitt i stan men på landet. Kan det bli bättre? Själv har jag 8 min MED BIL för att öht kunna köpa någonting... Kräver viss planering o stora frysar!
Ha det gott & lycka till med tentorna! Kramar Eva
Det är första gången jag tittar in här och jag måste säga att jag gillar verkligen din blogg - speciellt inlägget om Provence och lavendelskorpor. Jag älskar både lavendel och Provence! (kanske märks i mitt bloggnamn...)

Härligt med lantliv mitt i stan! Göteborg är en mysig stad. Jag har några butikstips därifrån. Hann dock inte med allt jag ville... Jag ska definitivt kolla Blå Galleriet nästa gång jag kommer upp.

Kram Åse
husochrum sa…
Hej,
Ni verkar bo fantastiskt fint!
Hörde att du fick träffa I-M en snabbis i helgen.
Vi bjöd hit större delen av släkten på rabarberpaj idag.

Vad kul med en ny Odd Molly, lila har jag aldrig sett.
Trädgårdsdagarna på Liseberg verkar vara så roliga.
Min prenumeration på lantliv går nog ut nu. Fick ett halvår i julklapp av I-M. Kanske får en förlängning till morsdag av mina barn, hihi.

Kram A

Kram
Poppins sa…
Jag längtar också efter lantliv ibland, ibland längtar jag efter riktigt storstadsliv. Så jag bor nog också ganska bra. Precis som du så vaknar jag av fågelsång och går jag en kilometer österut är jag ute på öppna fält. Samtidigt kan jag ta mig till Köpenhamn med bil på 45 minuter.
Mina blommor får inte särskilt mycket gödning. Och inte pratar jag med dem heller...
Kastanjens blommor uppfattas som vita men om du går närmare och tittar efter så har den så här vackra blommor. Det finns ju de som har röda blommor också - åh, vad jag gillar dem.
kramar från Poppins
Tror inte jag varit in här förut - så mycket fint du visar och så härligt du bor - centralt men ändå på landet!

Är du sugen på att tävla så kika in hos mig. Jag firar 10000 besökare lottar ut lite inredningting bland er som lämnar kommentarer.

Kram Maud

Populära inlägg