Celebration and InspirationSå har det varit trädgårdsdagar på Liseberg och som vanligt har jag blivit inspirerad och överväldigad av allt vackert.
Montern ovan var gjord av Rosengården - Nya varvet här i Göteborg. Sååå fin!!
Och arrangemangen nedan är från Prinsgatans Blomsteraffär.
Man kan gå på blomkurs i den fantastiska blomsteraffären - något jag mycket väl kan tänka mig att göra snarast ;-))Idag blev det lite firande.... jag heter inte Signe ;-)) .....en liten bakelse fick det bli .(...min fantastiska mor gav mig en lila Odd Molly - blus i namnsdagspresent (usch vad jag är bortskämd) - tusen tusen tack!!!)

Kommentarer

Så fina bilder, låter underbart att gå på mässa på Liseberg, kan det bli bättre? :)

Så snällt av din mamma, sånt gör en glad!
Hej, jag missade trädgårdsdagarna på Liseberg i år igen!!!Fina bilder du visar, jag förstår vad jag missat. Så du firar namnsdag, grattis, då heter du väl Lotta då?!
Ha det gott, Kram
Hej,
Kul att du tittar in til min blogg! Ja, bröllop - vist är det underbart! Otroligt läckra blomsterbilder du har i inlägget idag också! Och odd molly - vist är det underbart! Trevlig kväll i bloggvärlden!
kram Johanna
Pethra sa…
MEN, jag har missat att det varit trädgårdsdagar på Liseberg, det hade ju varit något att besöka!
Mmm så härliga bilder du visar!! Hos mig duggar det inte direkt tätt med nya inlägg - kan ju tro att jag kolat vippen...
Bodde jag i Gbg skulle jag besöka alla dom ljuvliga platser du besöker.Blommor & caféer - härligt värre! Satt vaser med underbara syréner i caféet idag - jag kan bli helt tårögd av det vackra! Och doften. Troligtvis är det för att det är så förgängligt. Om bara några veckor finns dom inte mer - man får passa på att njuta! Mina syréner skulle passa perfekt till dyna kompis i Molly samlingen...
Kramar från Eva i cybervärlden
Poppins sa…
Grattis i efterskott! Bakelser, det är min melodi, det. Och visst är det härligt att bli bortskämd emellanåt.
kramar från Poppins

PS Jag har något till dig...
Jellon sa…
Underbar present!! Det är inte alls dumt att få bli lite bortskämd i bland. Grattis i efterskott. Kramar från Märit

Populära inlägg