Vår och lite shoppingfyndDet är ett otroligt vårväder. Morgonpromenaden var fantastisk. Tog med mig kameran för att fånga den underbara ljuset och vårkänslorna jag har.Dottern har flyttat hem från Barcelona ;-)))))
Tänk va mysigt att få gå på stan tillsammans igen.
Vi hamnade på GarageSale på Magasinsgatan och jag fyndade en urläcker ljuslykta från Walther & Co (1095 kr ursprungspris - fyndpris 300 kr !!!) och Matheustallrikar för halva priset. (nästan gratis med andra ord). Magasinsgatan har massor m läckra o annorlunda affärer - farligt för plånboken.

Kommentarer

Vad kul att dottern är hemma igen! Låter som ni haft en härlig shoppingrunda - vilka fynd!!! Jag vill också springa på en affär som har halva priset på Mateus porslin... :)

Härliga vårbilder! Här skiner också solen från klarblå himmel - underbart. Dock hade vi lite blåsigt igår, hoppas det mojnat nu...

Ha en skön söndag! Kram Jenny
Hanna-Sofia sa…
Men! Hur kunde jag missa ett sådant ypperligt tillfälle att shoppa. Jättehärliga fynd dy gjorde.
Designe sa…
Vilka härliga vårbilder och så kul att din dotter är hemma!

Vilka läckra jordgubbsbilder nedan, nu blev jag verkligen sugen på färska jordgubbar, mums!
Kram :)
L8 sa…
Förstår att det är härligt att ha dottern hemma. Barcelona skulle vår äldsta dotter oxå åkt till, men så blev det ju inte. Men det är en historia som vi inte tar här.

Är SÅ förtjust i dina foton! Tittar och njuter.
Poppins sa…
Låter härligt! Så nu har du en komplett Matteus-service hemma, då! Oj, oj...
Kramar
Tingeltangel sa…
Jag förstår att du är glad att din dotter kommit hem. Både barn och föräldrar är tryggt att ha på nära håll tycker jag... Vilken superbra shoppingdag du verkar ha haft. Både lyktan och Mateusporslinet tillhör även mina favoriter.
Vilka härliga vårbilder. Här i Uppland är det också vår. Vilka fynd på loppisen.
Kram Anette
husochrum sa…
Vad kul med shopping och när det blir så billigt också ;)
Ni måste ha haft en mysig dag. Tänk när jag kan gå med min dotter på stan.

Kram Annica

Populära inlägg