Vinter


Efter sommarsemestern förra året gjorde jag ett inlägg där jag blickade fram mot hösten.
Nu är det vinter i almanackan - och faktiskt kom det några snöflingor i helgen som gladde barn, hundar och mig. Naturligtvis regnade det snabbt bort - men känslan av vinter infann sig i alla fall.
Underhåller mig under vintern med en hel del böcker förståss, lite TV - bl a den amerikanska advokatserien Damages som riktigt kryper under skinnet på mig.
Ser fram emot bokrean där jag vill fynda massvis med kokböcker.
För mig tar vintern alltid slut en söndagförmiddag och det är den första söndagen i mars = då Vasaloppet går av stapeln. Då tittar jag på starten, går sedan ut med hundarna och ser sedan upploppet i Mora och gläds åt att det äntligen är vår!!!

För övrigt gör jag en hel del smycken just nu. Fick en jättebra julklapp nämligen ett gammalt tryckeri-kast. Jättebra för alla små pärlor. Vill måla den vit men mannen förbjuder mig så insidan kommer nog mörkbetsas om det inte får vara som den är.

Kommentarer

Tack, för tipset!Jag längtar redan efter bok rean, där man kan frossa med böcker.
Så fin lådan är att förvara din pärlor i, väldigt praktisk:)
Synd att vi inte fick ha, snön kvar så länge.
Jag hade gärna haft lite mer snö...
Ha, det gott
/S
Hanna-Sofia sa…
Många använde ju de där tryckerikasten till prylhyllor förr. Roligt att se att det kan finnas nya användningsområden.
Åh, nu blev jag lite nostagisk... Har själv en sån tryckeri-kast men inte längre framme. Förr hade jag den på väggen med massa små prylar i...

Idag har jag sett lite av solens strålar och det är så underbart! Man blir genast lite extra lycklig tycker jag!

Kramar Jenny
Karin A sa…
Det finns en hel del att se fram emot även de kommande månaderna! Jag gillar vintersport och bokrea. :) Jag har en liknande tryckerikast. Min hänger på väggen men att använda den till pärlor är ju super. Tack för tipset om det! Ha en fortsatt fin vecka. Kram Karin
Vilken bra pärlförvaring du fått! Perfekt för att kunna hålla ordning på alla smådelar. Och tack för att du påminde mig om bokrean; nu fick man ju nå´t att se fram emot :)!! Fullkomligt älskar bokrean... men det blir alltid dyrare än jag tänkt mig!
Sån trycklåda har jag också. Men inte lika stor. Jag har ju gjort tryck på servietter (flera hundratusen - i mitt tidigare liv...)så där ligger mina bokstäver. Måste vara perfekt för dig med pärlor!
Bokrean längtar vi till - har fått försmak på "I Haven" från Danmark - ååh så läcker den är.
Kram från Eva som snart ska göra en av drömmarna: Ha afternoon tea stund!
Poppins sa…
Det hade kanske inte varit så dumt att gå i ide och titta fram när vårsolen kommer. Men det kan vara mysigt också att krypa ihop inomhus med en bra bok.
kramar
Ja, bokrean ser jag också fram emot! Och våren!
Hemma hos Stina sa…
Hej! Längtar också efter bokrean. Brukar alltid hitta inredningsböcker till bra pris. Sådana är alltid bra och roliga att ha. Kan nog tänkas bli en och annan kokbok för mig oxå. Vilken fin förvaring till dina pärlor. Kul att ha något att pyssla med. =) God fortsättning på nya året. Kram
Lella sa…
Vilket bra sätt att göra slut med vintern, ska jag nog planka ;o)
Toppenfin förvaring till dina pärlor!
Kram
Poppins sa…
Tack för berömmet! Det värmde i vintermörkret. :)
Kanske du ska ha svärfars hatt som prydnad? Vore kul att se den.
När jag var i min mer rebelliska ålder köpte jag en gammal grå herrhatt (i nyskick). Som jag älskade den!
Hejhej. BLir helt till mig när jag ser alla pärlor och stenar. Blir så himla sugen på att pyssla. Ser ju jättepraktiskt ut att förvara som så dessutom.
Ha de gott
Vilken jättefin julklapp du fått! En sån skulle jag också köpa om jag hittade nånstans!

Populära inlägg