Lite av varjeFrossar just nu i inredningstidningar med jultema.
Favoriter är:
*Vakre Hjem - som alltid otroligt inspirerande, jättebra tips om dekorationer man kan göra med naturliga material, supervackra hem = komplett inredningstidning
*Allers julmagasin har jag redan tipsat om, överraskande bra
* Lantliv - har satt hur många notisar som helst i tidningen så jag inte ska glömma bort tipsen.
* Rosie - flera inspirerande reportage, vill göra en så vacker terass som de tipsar om - man kan faktiskt sitta ute i trädgården på vintern också - bara man klär sig varmt!
(fnissade åt alla Odd Molly plagg som fanns med på bilderna - har flera av de som visades i tidningen - såklart att jag tycker tidningen är bra ;-) )

Botten-nappen:
Drömhem och trädgård - blev så besviken - inte mycket att bli inspirerad av
Bo Bedre - absolut inte min stil - inte en notislapp i den tidningen

I fredags öppnade Jul på Liseberg. Har inte hunnit dit än men jag lovar att ta med mig kameran någon dag framöver.
Jag cyklar förbi Liseberg varje dag och jag har undrat hur de gör när de sätter upp den vackra julgranen: En dag fick jag minsann se hur de hissar upp människor i Lisbergstornet som styr upp alla ljusslingor - inget jobb för mig som inte gillar höjder - när jag tog bilden så var tornet nere men precis innan stod en massa folk på tornets tak och jobbade (!!!):
Fick fint besök i trädgården idag - två rådjur som åt en massa gott innan Alma o Matilda sprang ut till dom och ville leka - då försvann de snabbt upp i skogen igen.

Kommentarer

Men himmel så söta rådjur!!!

Jag hittar inte heller något på internet...
Pappret är från gamla Husmoderntidningar jag köpte påloppis i somras.

Det blir ju så härligt gulnat när det blir gammalt.
Skulle tro att det finns massor på ex. antik-bok-affärer....
Här i Örebro kan jag tänka mig att man kan hitta i Wadköping.
Har inte varit där på länge men de säljer ju massor av gamla böcker i en liten butik där.
Ni har säkert sånna affärer i er lilla by också...fniss...
Hoppas du hittar!
Kram Katarina
Jag ser att vi har frossat i ungefär samma tidningar.Jag har iallafall 4 av dem=)
Jul på Liseberg har jag nog tänkt att ta mig in på någon dag.Det är mysigt med alla ljus och lampor.
Vilket sött besök du haft!/Karin
karin a sa…
Inte klokt med alla dessa tidningar som "man måste ha" men härligt är det. Drömhem och trädgård var ett bottennapp även för min del men Lantliv gillades även av mig. Måste nog köpa Vakre hjem - har läst så mycket positivt om den!

Kul att du fick reda på hur de sätter upp ljusen. Visst är det härligt med alla ljus som börjar komma upp nu!? Jag måste defintivt ta mig en tur till Liseberg framöver. :) Ha en härlig söndag! Kram Karin
Betty sa…
Jag håller så med dig - drömhem och trädgårds senaste nummer var ett bottennapp - tycker tidningen blivit sämre och sämre sedan den startades upp. Odd Molly - älskar stilen!
Lisa sa…
Vilken trevlig blogg, hit återkommer jag gärna!
Kram
atmosphere sa…
Så många superbra tips. och vilken inspiration. Kände att jag fastnade lite länge på din sida! Jättehärligt att kunna ta sig tid och "hälsa på " hos andra. Det är ju hela behållningen. Bagaren och kocken jände jag faktiskt inte ens till! Man lär sig alltid något nytt.
Ha en fin vecka! Kram Ingrid

PS. jag har Tolix pallar och stolar hos mig. DS
Pethra sa…
Jag var på "Jul på Liseberg" igår och när vi kom hem var jag så trött att jag bara la mig ovanpå sängen med "Drömhem och trädgårds" julnummer... Och somnade.... :-) Fina rådjur.
Inmycarport sa…
Jag frossar oxå i julnummren av alla magasin..dem vill man gärna ha.
Ha det gott! Maria
Lusthuset sa…
Håller fullkomligt med dig om Drömhem och trädgård. Det var årets flopp. Lantliv är för det mesta ett säkert kort. Jag brukar köpa Isabella från Danmark. Den är fin. Ibland köper jag någon engelsk tidning....så många det finns och det verkar bara bli fler. Söta rådjur du hade besök av.
Ha det bra. Kram!
Håller med om att Drömmhem o Trädgård har blivit sämre.Eller också har ens förväntningar blivit högre.Vår dotter var på Jul på Liseberg och tyckte det var läckert, norrlandstös som hon är och nybliven göteborgare.Saknar henne.
kram ewa
*hahaha* har alla dessa tidningar jag också! Lantliv är en storfavorit för mig, men håller med dig om att Drömhem & Trädgård var en riktig besvikelse... :(

Besökt Minna (som är med i Allers julmagazin) igår tillsammans med ett gäng bloggare! Superduperkul!!!

Ha en toppenvecka! Kram Jenny
Monica sa…
Finns så många fina tidningar.. men en jag inte hittat än är Vakre Hjem.. vill så gärna ha tag iden.. inte alla affärer som tar hem sådana specialtidningar men jag söker vidare.. Och allers Jultidning köpte jag igår så den ska läsas ikväll när jag ska mysa i soffan.. ha det gott. MOnica
Lilla Blanka sa…
Julgranen på Liseberg var jättefin i år..! Jag stod utanför Rondo precis vid invigningen när fyrverkeriet smällde igång, mina jobbarkompisar o jag trodde det var den misstänkta bomben som fanns vid Nils Ericsonsplatsen hihi, men det var ju bara fyrverkeriet som smällde igång ;)
Kram
PS Åh vilka små sötnosar som besökte er trädgård..!
annkierix sa…
Vilken fin och härligt inspirerande blogg du har..jättefina bilder verkligen, hit tänker jag återkomma.
Du får gärna kika in till mig om du har tid och lust
www.finthemma.blogspot.com
Vad kul att se att fler än jag frossar i jultidningar :) Tycker det är så roligt med all inspiration och den julstämning de förmedlar. Fast fina bloggar som din fungerar lika bra att titta på, de med :)
Tingeltangel sa…
Så många fina tidningar. Jag har en liten hög här också men när jag läser dina tips måste jag nog köpa några till. Varför blir det alltid så?
Hej!
Här är alltid lika härligt att titta in. Så vackra bilder du tar.
Fåren har jag oxå. Dom är söta. Härlig kasse från blomrut. Jag var ju hos Minna i söndags, det var mysigt.
Kram Anna
Poppins sa…
Spännande med rådjur i trädgården! Trodde ni bodde ganska centralt?

Tips om bilder på nätet är svårt att ge. Jag brukar söka på olika ord och ibland får man leta ganska länge innan man hittar något. Men sök på gamla vykort, där brukar jag alltid hitta något användbart.

kramar
Jellon sa…
Ja, vi sitter nog och spanar i ungefär samma högar av härliga magsin. Jag måste nog ta och köpa Rosie också - verkar ha mycket kul och mysigt att läsa om. Du har rådjur, de är så vackra. Jag har en massa ekorrar. De käkar upp fågelmaten :-) Men, men de ska väl ha något att gnaga på dem också. Kan tänka mig att Jul på Liseberg är underbart. Skulle vilja vara där någongång. Här har vi andra advent julmarknad på Jamtli, ungefär som ett Skansen i miniatyr. Förutom alla exotiska djur då förstås ...

Ha det bra! Hälsningar från Märit
atmosphere sa…
Visst är det svårt att låta bli att köpa inredningstidningar? Jag tycker nog i och för sig att konsumtionen gick ner ett tag p.g.a allt bloggande...
Kramar från Ingrid

PS.Jag säljer jag Tolix-pallar (och stolar). Höra bara av dig om du vill veta mer. Du har ju dessutom hyfsat nära...DS
Ville bara kika in och önska dig en mysig helg!

Kram från Jenny

Populära inlägg