Rustad för höstruskÖnskade mig Hunterstövlar i ett tidigare inlägg och ibland så slår önskningar in.
(tack gulliga dotter)
De är fantastiska - tänk att det kan vara sån skillnad på stövlar och stövlar.
Hunterstövlar kommer från Skottland och där regnar det ju ungefär lika mycket som i Göteborg så självklart kan skottarna sin sak. Historien om Hunterstöveln kan du läsa här.
Nu är det ändå roligare att gå ut med hundarna när det ösregnar! (har dessutom skaffat ett heltätt regnställ inkl underställ så det är bara bra om det vräker ner).Jag har gjort ett stort hål i plånboken - men det var det värt! Jag fullständigt älskar mina nya Odd Molly-plagg:
en tunika i siden och en kofta/jacka i grått.
Koftan har jag sprungit runt i hela Göteborg för att hitta - slut överallt, men så en dag lyckades jag hitta en - tokglad blev jag!
Nu får det bli hur kallt som helst - jag har min mysiga kofta och burra in mig i!

Kommentarer

Poppins sa…
Mmmm, grått och sobert. Jättesnygga plagg, ser sköna ut också. Vad gör det då att de kanske kostade lite extra? Tänk på glädjen de ger :)
Jag visste ingenting om Hunterstövlar, så det var ju kul! Själv är jag urdålig på att klä mig rätt utan håller mig helst inomhus när det är för dåligt väder. Men så har jag ingen hund förstås.
kramar
Lusthuset sa…
Oj så fina kläder, ja det behövs ju när man är tvungen att gå ut i ur och skur med vovvarna....men som någon sa "det finns inget dåligt väder det finns bara dåliga kläder" och det är ju sant. Stövlarna verkade verkligen rejäla. Hoppas du får många härliga promenader i dem. Ha en bra vecka. Kram
karin a sa…
Hejsan! Jag skrev in ett litet müslirecept i mitt senaste inlägg. Odd Molly gör fantastiska kläder. Har beundrat koftan du köpt fler gånger. Själv slog jag till på en annan modell i blått. Kul med kläder som håller längre än en säsong och ett par tvättar! Kram
Hahaha, den koftan har du inte behövt sprungit runt halva Götet för. Den fanns på Smullisgården...
Verkligen kanon fin - och skön. (En fördel kan jag tycka...) Tunikan är UUunderbar. Åh, jag bara väntar på sista lev. nu. Jag har så himla lite kvar nu... Natti, natti!
Tingeltangel sa…
Mmm, fina saker. Skulle gärna haft ett par sådana stövlar själv. Sedan är man redo för hösten.
Juliann sa…
Så fine kle i gråtoner!! Kunne tenke meg nokon av dei her ja! Men eg blir stadig imponert over designet på dine foto, du er så flink med photoshop! Eg har tenkt å lære meg meir om dette, har fått meg bok om ph. elements, men tida mi strekk ikkje til!! hu hu, får nyte synet av dine bilder inntil videre! Juliann
handplockat sa…
men himmel qwinna du har ju köpt mina två absoluta dröm plagg från odd molly (jag visade dem i bloggen i somras.... suck
Grattis
stövlarna var fina de med...

ha en go tisdag
Lotta sa…
Åh vad du ska vara snygg i höst. Underbara kläder och Hunterstövlarna ser verkligen ut att klara av regniga strapatser!

Ha det gott i dina nya kläder!
kram
Lotta
Väldans snyggt alltihopa!!! Odd Molly gör så himla fina saker. Det finns mycket man vill ha! Sedan är det så att är man helnöjd med inköpen gör det väl inte så mycket att det kostade lite mycket, eller hur!!? Jag har cerisefärgade stövlar med vit snörning, men de passar jättebra på sommaren när det regnar, nu skulle jag vilja ha något mörkare, murrigare...

Kramar från Jenny
vildängel sa…
ah odd molly - mitt nya favoritmärke, att kika på då alltså eftersom jag inte har råd att handla från dem. men drömma kan man ju. 's*
Såna där stövlar borde väl alla göteborgare ha :)så som det blåser och regnar.
Snygg kofta du fått dig!
Odd molly har ju bara "jag vill ha"kläder.
Ja, jag har också letat runt på stan , men det verkar vara lite att välja på...
/S
LISEN sa…
Superfint. Stövlarna är såå coola.Jag slog till på ett par länge efterlängtade Ilse Jacobsen Hornbaek-stövlar i min ääälsklingsfärg mörkbrunt med snörning. Supersnygga och sköna. Och koftan har jag minsann varit och nypt i... Jag är ju också med hund så här krävs kläder för alla väder. Nästa inköp blir helt klart ett ullfrottéunderställ - lär vara det bästa för frystyper som jag...Och de kliar tydligen inte = bra!!
Lantliv sa…
Jag älskar också Odd Molly kläder.´De är jättefina.

Kram på dig
Lella sa…
Snygga stövlar och snygga Odd Mollyplagg! Bloggade om min favorit för fem minuter sen :o)
Eftersom jag inte hann med att få (hmmm, köpa..) den blus som jag spanade in i somras så ska jag snabba mig och shoppa den nya favoriten. Kram
Klara sa…
Vilka härlig plagg! Föll pladask för tunikan! Fast inte är de billiga inte... 'suck'
Nu är du verkligen rustad för hösten.
*kram* /madelene
Odd Molly är bara pricken över i:et. Skulle så gärna vilja ha en kappa men dom kostar flera tusen. Får nog sälja lite brädor till så kanske jag får ihop till en :-)

Dina bilder är som vanligt underbara.

Kram Anna
Deilige plagg og støvler:-) Kjøpte selv Hunter i aug..De er supre! Mere enn man kan si om innerforet de selger!!! Jeg var klissvåt på bena så syntetiske de er. Trodde jeg var litt ferdig med Odd Molly..det var før høstens kolleksjon:-)Tunika uten armer(som din bare i rødt),beige og grå ulljakke.Bruker det masse.
Jeg har masse hunder og hest og må kle meg deretter.. Måtte tilogmed skifte bil.
Herlig dag til deg!!
Broarne sa…
Odd Molly har otroligt fina kläder, verkligen udda och design som man inte väntar sig.
Annmarie
Ja, gummistövlar skulle vi behöva här med. Jättefina kort!
SKATAN sa…
Hej! Så mycket höstfint du visar : )

Kram.
Jellon sa…
Ja, inget går upp mot ett par rejäla stövlar. De är så praktiska och användbara. Jag använder mina jätteofta. Odd Mollys kläder är sååå himla fina. Jag klämde på en kjol och en liknade kofta när jag var uppe i Åre i helgen (höstmarknad). Blev dock inget köp. Ser att du gillar Victoria Tolstoy – som ren kuriosa kan sägas att hon är sambo med Per Holkneckt, vilken är en av två ägare i Odd Molly-företaget. Men det visste du säkert redan. Ha det gott! / Märit
Jag diggar verkligen ODD molly men har hitills inte känt att min plånbok diggar det lika mycket...=)
syster doris sa…
HEJ!!

Jag är också ett STOORT Odd Mollyfan. Jag har bara inte kunnat få tag på den blusen jag vill ha. Det är så urplockat redan. Vart handlade du dina plagg?
/kram Tina
ps. titta gärna in hos en annan gbg-blogg. systerdoris
Nilla sa…
Odd Molly som är så snyggt!
Hunter hade jag gärna tagit emot :-)
Jag är nyfiken på vad det blev för regnställ och underställ!

Populära inlägg