Bagaren och KockenIbland har man smultronställen som man inte känner till alldeles runt knuten.
Jag har läst flera bloggar om Bagaren och Kocken och till min stora förvåning sett att adressen till denna spännande butik ligger ganska nära mig.
Idag, när jag hade en ledig dag mitt i veckan, satte jag mig på cykeln och åkte på upptäcksfärd.

Här finns allt du kan tänka dig som rör exklusiva köksmaskiner och husgeråd. Man blir fullständigt hagalen. Att det är vackert skyltat och har en otroligt vänlig ägare gör det bara bättre.

Rekommenderar varmt ett besök om du har vägarna förbi. Annars kan du ju njuta av bilderna på deras hemsida.
Köpte några småsaker bl a ett sammetslent svart blockljus (fanns i en underbart perfekt röd färg också som blir jättebra till jul) + biscotti som jag snart ska njuta av.


Önskelistan fylldes på med massvis med saker allt från Kitchen Aid till en drygt meterhög stor ljusstake för vinterns fester som man kan ha utomhus (skitsnygg) och ett alldeles lagom stort durkslag - jättepraktiskt!

Kommentarer

Poppins sa…
Vilken rolig affär! Jag får nöja mig med fönstershopping på nätet! Det verkar som jag får ta och uppdatera mitt kök lite med några snygga grejor därifrån.
kram
Extra roligt när det är bruksvaror. Känns mer legitimt att handla då. (så borde inte jag säga som har presentbutik, men kanske just därför!)
Vad roligt (och farligt hi hi) att den ligger runt hörnet.
Det ser väldans inbjudande ut!
Må gott!
Kram kicki
Lusthuset sa…
Vad kul det är med köksaffärer, speciellt om de har ett lite annorlunda sortiment. denna verkade jättehärlig. Tur du har som bor så nära. Ha en skön fredag. Kram
Tingeltangel sa…
Tack för din rara kommentar till mig. Jag har för egen del inte råkat ut för något negativt, tvärtom har bloggen givit mig så mycket glädje... Vilken underbar butik "Bagaren och kocken" verkar vara. Precis alla de där underbara sakerna man direkt vet att man inte kan leva utan då man ser dem. Måste snart ta en tripp västerut igen tror jag.
Tingeltangel sa…
Åh, insåg just att de har nätbutik också. Det här blir farligt!
Lotten sa…
Jag måste ta mig dit snart! De säljer ju Roberts Radio som jag så hett önskat mig!
Ha en trevlig helg! Kram Lotten.
Vad avis jag är på alla som har nära till alla fantastiska affärer!! Nätshopping i all ära men det är ju bara såååå mysigt att få känna på alla saker också :-)
Anonym sa…
Upptäckte också nyss att jag inte har så långt dit, måste besöka den snart. Den ser väldigt spännande ut :). Farligt, farligt.....
Alltid kul att läsa dina inlägg och titta på dina fina bilder.
kram och trevlig helg
Lena
info sa…
Hej.
Tack för dom fina orden och de snygga bilderna från vår butik. Det värmer med possitiva personliga omdömen. Välkommen åter.
Hälsningar
Hanna och Ulf
www.bagarenochkocken.se
Där skulle jag kunna göra av med MASSOR av pengar!!! Må gott! ha en skön lördag! Kram!
Kvarnboden sa…
Hej!
jag läste att du har haft en paus i bloggandet. jag tycker alla bloggare är så flitiga att skriva ,men jag har inte den tiden , så jag har också pauser ibland! Välkommen tillbaka i alla fall! Ja, visst är ljusstakarna fina, men jag håller med, man har ju inte plats med allt snyggt man ser. Tyvärr!
Ha det bra.
Kram Elisabeth
Petra sa…
Vilken fräsig affär, alltid roligt när de ligger så man kan åka dit lite när man vill för inspiration. Ha en go Söndag!
Monica sa…
Vilka härliga maskiner.. man blir som sagt hagalen.. såg en så snygg radio i en affär.. för att ha i köket.. men den var ganska dyr..näsan 2000:- men den skulle vara superläcker ihop men en snygg köksmaskin från denna roliga affär.. ha det =)
Tibbinge sa…
Ville bara bjuda in till Tibbinge, en plats i fantasin, fylld med vardagsdramatik och ingenting.

http://tibbinge.blogspot.com/

vänliga hälsningar
Petra Uhlv, webmaster
Den butiken har jag bara hört talas om men inte besökt.
Men nu blev jag allt sugen på att kanske ta en promenad dit!
/S
Engsroom sa…
jag har hört talas om affären och nästa gång jag åker ner till Gbg så ska jag beöka den. Vad kul ser att du har golden hundar jag har också en Kelly välkommen in och hälsa på oss! Golden måste vara det mysigaste hundarna som går att ha!
Ha en trevlig vecka!
Ella
Nu blir jag också "ha-galen"!! Såg flera saker på bilderna som gärna hade fått pryda hyllorna i mitt kök!
Ha en trevlig dag, kram!
Lilla Blanka sa…
Oj den affären har jag också missat! Jag var ändå runt på lite shopping i lördags..måste titta in där nästa gång, det ser ju jättetrevligt ut där!
Kram
Ps jag har länkat till dej nu, hade missat det innan, hoppas det är ok?
Mmm så fint! Jag är så himla sugen på en ny köksmaskin. Jag har en jättefin beige Kenwood. 30 år men faktiskt jättefin. Men, men nu förstår du har jag gått & funderat på att införskaffa en röd - skulle ju vara så härligt att ha stå framme, eller hur! Så nu ska jag kolla "din" affär på nätet. Jag tvättar julgardiner idag. Man måste ju vara ute i tid... Ska du göra en tur till Caroline nu till jul, eller?? Jag har nästan slut på Odd Molly så det är ingen fara...! (om 2 v får vi in sista lev. för vintern..)
Ha´t bra så länge, kram Eva
Vad roligt att hitta en ny butik, den ser spännande ut (av vad man kan se på bilderna)!
Lella sa…
Ja ibland missar man det som finns precis framför näsan ;o)
Ser ut att vara en jättefin affär. Skulle inte ha något emot några saker från KitchenAid...
Kram
Pethra sa…
Hej där!

Jag ska stå och sälja lite i Hindås, Rotundan! Det är grejer det! ;-) Inte såallvarligt, lite loppis och sä tänkte jag försöka sälja lite kort och andra prylar jag gjort. :-) Du då, ska Du också sälja, och vart?
Blomman för dagen sa…
Ser att du hittat en fin och kul affär för köksprylar.Fick själv en fin brödrost häromdagen en svart bullig sak med fack för 4 bröd=)
Karin
EVA AGNES sa…
Tänk att ha så nära till en sådan butik. Toppen.
Kramar Eva Agnes
lipitor effects sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Populära inlägg