Bild: Blomsterverkstad

Jag är ingen turgumma men idag har jag vunnit = en krans från Blomsterverkstad. Har du inte besökt Minnas underbara blogg så gör det direkt. Underbara bilder och jättebra och praktiska tips för dig som vill göra blomsterdekorationer.
Här ser du bild på den krans jag kommer att få:


Bild: Blomsterverkstad
Förstår om du blir avundsjuk!!!

Flera personer har frågat om receptet på min Rice Crispie-tårta.
Scannade in receptet från min receptbok där jag klistrar in recept jag hittar och bilder som inspirerar mig - hoppas du ser vad det står (klicka på bilden så ser du lite bättre)

Hela mitt kök doftar av vanilj just nu. Av en jobbarkompis köpte jag en massa färska stänger vanilj så nu ska jag göra eget vaniljsocker, pannacotta, vaniljbullar och annat mums.


Kommentarer

Sofia sa…
GRATTIS till vinsten av den jättefina kransen!!!

Tack för både kommentar inne hos mig och för receptet!! Blir en bra variation till den andra rice krispies-tårtan som jag brukar göra.

Kram, Sofia
STORT GRATTIS till vinsten!!! Så mycket du visar idag igen! kram!
Poppins sa…
Ibland har man tur. Oftast när man minst förväntar sig det. Grattis till vinsten. Jag brukar titta in hos Blomsterverkstaden och frossar i de mest underbara bilder. Så liiiiite avis blev jag, men mest glad för din skull.
Låter härligt med färsk vanilj. Jag älskar den doften, det ger en sådan ombonad känsla.
kramar i höstsolen
Tingeltangel sa…
Grattis, vilken fin krans du vunnit. Vi andra får vara glad för tipset om en fin blogg. Vi kan ju frossa i de fina bilderna... Så häftigt med en massa vaniljstänger. Vanligen köper man dem ju bara en och en. Vilket slöseri med glasburkar det är förresten. Kan tänka mig att det luktar gott hos dig nu. Du passar väl på att göra lite creme brulee också. Det är ju så gott.
Lusthuset sa…
Grattis...LYCKOST!!
Men himmel vilken krans!!!
Hon är verkligen urduktig..förstår att du är glad!
Avundsjuk???.....Ha..inte ett dugg!!! (nu ljuger jag...)
Kram Katarina
GRATTIS! Jag var också med i utlottningen...en drog det kortaste strået till kransen! Ha en underbar helg!
Pethra sa…
Grattis, vilken glädje! :-) Jättefin krans. Ha en trevlig helg!
Grattis vännen!!! Kul att någon man "känner" vann kransen! Den ser helt fantastiskt fin ut!

Färsk vanilj, finns det något godare i efterrätter och bakverk??! Älskar att se de där små svarta prickarna när man gör pannacotta till exempel... mums!

Ha en skön helg! Kraaam!!!
Grattis!till din fina vinst.
Vad glad du måste känna dig,
att få en sådan vacker krans.
Vanilj mmmmm....
så mycket gott man kan göra.
/S
Evasleva sa…
Grattis, grattis!
Första gången jag är här, mycket mysiga, fina bilder att kika på :)
Klart jag blir avis...men grattis ändå ;-)
Kul!
Jag har oxå varit inne på hennes sida och den är såå inspirerande.
Ha det gott!
Kram Anna
Ja,lite avis faktiskt;-)
Grattis till den fina kransen du vann!
Birgitta
Grattis.Det är en jättefin krans och jo,jag är avis :-).Vill oxå ha!Ha det bra
Grattis! :) Hoppas du får en trevlig helg!
Mia sa…
Grattis! Jättevacker krans du får! kram
Lallis sa…
Men vilken udnerbar blogg du har:)
Rice-crispies tårta är ju så gott!
Grattis till finfina vinsten. Kransen är ju kanonfin.
Ha en fin kväll.
Kram Lallis
GRATTIS till den fina vinsten!! Lite avis blir man allt ;) Och tack för receptet, låter smarrigt! kram
grattis till kransen! Och visst - visst är jag avundsjuk ;-)
Kram
Märit sa…
Vilken helt underbar krans!!! Grattis till vinsten – det är så roligt när man lyckas få till det. Och det där receptet måste jag verkligen testa – det lät mycket läckert och härligt onyttigt. Mmmmmmmums!
Här uppe i Östersund hade vi snö i veckan. Som tur vad så tinade det snabbt bort. Men det påminner en om att hösten verkligen är här på allvar och att vintern står för dörren om några månader. Känns avlägset med härliga Göteborgssemestern och Rollings-konserten. / Hälsningar Märit
therre sa…
åh, en så vacker krans. jag BLIR verkligen avis! :P

Populära inlägg