Höst på gångDet är nog bara att kapitulera och inse att hösten är här. Vi fick sätta på elementen härom kvällen för att det var så kallt, men strumpor vägrar jag sätta på mig.
Syrenhortensian är fantastisk och igår knåpade jag ihop en krans.Idag är det en sådan fantastisk dag med klarblå himmel och hög luft. Underbart skönt. Det dröjer innan vi kan skörda äpplen men jag längtar redan efter att göra den första äppelpajen.Poppins fotograferade så vackra fläderbär i helgen - våra är inte riktigt mogna än men oerhört vackra i olika färger från grönt till svart.
Ja - höst är det nog och jag har laddat ner en gadget till min dator som räknar ner till julafton - just nu är det 111 dagar, 3 timmar, 52 min och 14 sek till julafton - och när du läser detta så är vi ännu närmare att få önska varandra God Jul.

PS:Städar lite på bloggen. Ska kategorisera mina favoritbloggar så jag ber om ursäkt om det ser lite konstigt ut och en del saker försvinner DS

Kommentarer

Vilken fin krans!
Fläder bären........brukar du göra egen saft av dem???
Och det där med äppelpaj........
ååå va gott!
Jag har bakat så mycket rabarberpaj den här sommaren så jag inte velat se åt paj nu på ett tag. Men äppelpaj lät ju super.
Kram Katarina
sofia (sött och sunt) sa…
jättefin krans! tog en promenad denna nästan frostiga kväll och beundrade alla fina hortensiebuskar i området... men receptet till mina cookisar fann jag på arlas receptsida. hoppas du finner dem, de var mumsiga!
Jösses, vilken vacker krans!
Syrenhortensian är underbar.
Jaa, nu går vi sakta men säkert mot jul..........
Och sen när den och nyår passerat, då längtar man bara till våren....
Ja, så där håller vi på.
Men det har sin tjusning i alla fall!
Må väl!
Kram Kicki
olivelund sa…
Vilken underbar krans! Love it!!!!!
Pethra sa…
Jag hade på mig tofflor idag.. :-) Fast jag ÄLSKAR hösten, det är så mysigt med mörkret som kommer, och de regntunga skyarna. Mums! :-)
Pethra sa…
Måste säga också; Så många fina inlägg Du gjort sedan jag var här sist. Dina hundar är underbara. Sååå fina! Jag blir så varm om hjärtat när folk lägger ut bilder på sina hundar. De är ju så underbara.
Tingeltangel sa…
Men kära nån då! Är så otroligt imponerad av din krans. Förstår knappt att det är möjligt att göra något så vackert. Äpplena ser goda ut även om de inte är mogna än.
Vilken fin krans!!! Visst närmar vi oss jul, har faktiskt sett flrsta julpynten ute i butik! NU ser vi ut att få en solig vecka framöver, så de dagarna får man njuta av! Ha en bra dag! Kram!
Poppins sa…
Vilken vacker krans! Och den kommer att bli vacker när den torkar och bleknar lite. Du visar väl ett foto på det?
Dina höstbilder ser härliga ut och visst är det kul när det blir äppeldags. Allt gott man kan göra, mums!
Har inte heller börjat med strumpor ännu även om det börjar bli lite kallt på morgonen. Men snart är det dags att börja mysa med sköna, vackra sjalar ;)
kramar
Hulda sa…
Så fin blogg du har! Her har jeg kosa meg en stund, mye fint å se på. Vakker krans du har, og to nydelige hunder. :)

Kom gjerne innom til meg også: http://huldals.blogspot.com
Blomman för dagen sa…
WoW!Vad duktig du är på att göra kransar och vilka fina bilder på både äpplen och fläder.
Ibland behöver man städa även på bloggen=) Karin
Lella sa…
Vilken vacker krans du har gjort! Önskar att jag hade tänkt på det, nu har den nästan blommat över. Och äppelpaj längtar jag också efter :o)
Har skrivit lite om Formex nu men foton blev det inga för det var förbjudet :o(
Tjing
Men kära nån sån fin krans du gjort! Och maten i förra inlägget. Jisses så gott det ser ut! Ska ha lite fest på fred o då hade dom glasen varit perfekta. Men tror du jag har såna själv..? Ack nej då. Är riktigt sugen att prova det du gjort - ska in på Leila o kolla. Vilken cool grej du laddat ner. Carolines man sa att du var en hejare på allt tekniskt som var läckert. Inte illa. Skulle behöva dig nu för jag har köpt en sån där maskin som man plastar in papper med. Mina prislappar blir så fula när de hänger ute. Hoppas den inte är svår att fatta... Ha´t bra, Eva
Förresten, jätte synd att det inte blev nån resa till Ö för dig. Men för mig var det bra - då hinner jag fixa finare tills du kommer...
Så duktig du är på att göra kransar! Hur länge håller de sig fina?
Underbar krans!!! Å verkligen fina bilder du tagit! Imorse när vi gick ut till bilen jag och barnen sa William: - Mamma, det luktar vinter ute idag! Vi har också haft en underbar höst dag med blå himmel och hög klar luft.
Kram från Jenny
Skulle ju säga också att du har gjort så fint på din sida!!!
Kraaam!
Mia sa…
Vilken underbar krans!
Lallis sa…
Nej våra fläderbär är inte heller mogna ännu men snart så:)
Fina bilder. Äpplena ser läckra ut.
Kram Lallis
Tilde sa…
Men vilken ljuvlig krans, en sån måste jag försöka göra,o så vackra bilder.
Kram Tilde
Tilde sa…
Nu är jag här igen Vilken mat du lagade i förra inlägget, så duktig du är ,lyckliga dom som blev bjudna!!
Det var en läcker krans du har gjort! Och höststädning på sidan, så trevligt :-) Hösten är en bra tid för det !
Hoppas det är ok att du hamnar i min länklista!
Nygammalt sa…
Jasså är det så kallt i Göteborg ;)
(visst är det väl där du kommer ifrån?)
Om hösten är så vacker som du visar så är det ju inga problem det. Men när regnrusket och blåsten kommer usch, då gör man bäst i att stanna inne och tända ljus =)
Kram.
Hur kategoriserar man på bloggen? Jag har försökt göra det nu i efterhand men förstår inte hur man gör...

Jättesnygga bilder har du tagit, liiite roligt är det väl med höst ändå? :)
Stina sa…
Ja, det är nog bara att inse att hösten är här. Förstår inte var sommaren tog vägen...ja, den regnade väl bort antar jag. Snabbt har den gått iaf. Men hösten har sin charm oxå. Det är fint ute och mysigt när det blir mörkare ute, för då kan man tända ljus och göra det mysigt. =) Kram
Anonym sa…
Hittade hit idag, och oj vilken fin blogg du har! Vilka vackra bilder, speciellt dina collage med sommar- och höstbilder får mig alldeles varm i hjärtat :)
Hit kommer jag att komma tillbaks ofta!

Anna
Hemma hos mig blir det inte värme-på än´på ett tag! Mysigt och värma sig vid kaminen så länge.
Vilken helt underbar krans!! En syrenhortensia ska absolut få flytta hem i vår trädgård så att jag kan knåpa ihop en egen... ;) kram / Mia
Lotta sa…
Så vacker krans! Och underbara bilder!

Ja, hösten är här, även om vi hade 20 grader varmt idag mitt på dagen! Men det känns på luften, den har något kyligt i sig. Jag älskar det!!!

Ha en riktigt härlig helg!
Kram
Lotta
Återigen. Jag är så impooonerad av dina bilder. Du borde ha både café och bli fotograf.
Tack för alla goa bilder!
Kram Anna
petra sa…
Härlig krans!
Ja det är väl som du säger, bara acceptera att hösten kommit och vi blev lurade på sommaren, snyft... ler.

Populära inlägg