Back to blogg


Det blev en väldigt lång bloggpaus.
Mycket kom emellan och jag tappade plötsligt lusten att blogga. Men nu är jag tillbaka.
Tack så väldigt mycket för alla gulliga kommentarer och värmande mail.

Bilden ovanför och nedanför tog jag igår (torsdag) på Bok o biblioteksmässan! - läckra installationer i kokboksavdelningen en trappa upp på Svenska mässan. Underbart att få gå runt och frossa bland alla fantastiska böcker.Köpte förståss en massa - bland annat detta:


* Tillfällen att njuta av en smula av Therese Wikström - fantastiska bilder och härliga recept (har gett den till min man som ska slå in den för att ge mig i julklapp - jag kommer frossa i den på julafton!!!)
* Mellan hjortron och oliver av Tessa Kiros - köpte den till min dotter som ärvt mitt kokboksintresse :-)
* Svarens bok av Carol Bolt - en bok man kan ta till när man inte vet svaret på vad man ska göra i en viss situation -man öppnar boken och hamnar på ett ord som kanske kan hjälpa en vidare i tankarna - nåja, kan fungera någon gång kanske

Har lovat att visa Minnas krans som jag vann på hennes blogg.
Den hänger så fint på min dörr och påminner mig om alla fina bloggvänner ute i landet!


På tal om rubriken så hoppas jag att du inte missat Amy Winehouse - otrolig sångerska - störtgillar hennes musik - lyssnar mest på denna låt: Tears dry on their own.
PS. Hennes album heter Back to Black. DS

Kommentarer

Jättefina bilder och saker. Kram vännen..
Poppins sa…
Blev glad när jag såg att du var i farten med bloggandet igen. Har saknat dina kloka och roliga inlägg!
Tack för att du rapporterar lite från bokmässan. Av någon konstig anledning har jag aldrig besökt mässan men vill förstås!
Amy Winehouse har en fantastisk röst. Så mogen trots hennes ålder.
Ha en bra hösthelg!
kramar
Nygammalt sa…
Underbara bilder.
Kransen du vann är väldans vacker. Kram.
hulukvarn sa…
Hej Hej! vad kul att du också var där! Jag var på samma café också. Så himla mysigt! jag shoppade även loss på Villervalla till lillfisen! Så himla kul...

Ha en fin helg! kram kram
Anonym sa…
Vilken tur att du är tillbaka igen :),har saknat dina inlägg och fina bilder, men alla kan vi ha en svacka ibland. Det är bara så det är. Ha en fortsatt bra helg!
Kram Lena
Tingeltangel sa…
Kul att se dig igen. Otroooooooligt läckra bilder du visar idag. Trevlig helg.
Hallå där!
Jag började just undra vart du tagit vägen!!
Vilka jätte fina bilder...fick plötsligt lust att gå ut o lägga äpplena i fyrkanter.
Kransen är helt underbar!! Den som ändå kund göra sådana!
Kram o ha en trevlig helg!
Katarina
Trollmor sa…
Roligt att du är tillbaka!
Jag förstår att du njöt på bokmässan, måste vara himmelriket att få gå omkring och titta på allt fint och samtidigt vara omgiven av en massa spännande böcker.
Tillfällen att njuta en smula är en alldeles underbar bok!
När den damp ned i min brevlåda satt jag sedan och åh-ade lääänge medan jag bläddrade och njöt. Mums!
Grattis till kransen!
Kram
Vad trevligt att gå på bokmässa. Det är nåt alldeles särskilt har jag förstått. Skulle gärna åka om det inte var så fasligt långt!
Välkommen tillbaka! Har tittat in här ofta och väntat....Så fantastiska fina bilder!! Fortsatt skön lördag! Kram!
Åh bokmässan! Vad kul! Var också där, fast i fredags. Fyndade en massa kul, bilder kommer senare under helgen!
Jaa.....visst är han magisk. Åhh.... vad världen behöver goda förebilder!
Känner också att jag inte räds att bli gammal när jag tittar på honom.

Så mycket höstigt lustfyllt du bjuder på. Jättevackert!
Kram och en skön morgondag!
Kicki
Lotta sa…
Åh vad fina bilder! Och vad glad jag är att du är tillbaka!

Kram
Lotta

Ps Himla fin krans!
Lusthuset sa…
Lyckost du som varit på bokmässan, det var ett tag sedan nu och det var ju så himla trevligt. Vi kan nog drabbas av lite "bloggtrötthet" lite lill mans så här på hösten. Jag fick en släng av det häromsisten, men gudskelov gick det över. Så fin
Minnas krans var. Lyckost en gång till! Ha det bra. Kram
Du verkar ha haft det riktigt trevligt på bokmässan:)
Och fått med dig fina böcker.
Jag tänkte gå i år, men jag har varit på mys humör, så då vill man inte gå ut i regnet.
Vad vacker kransen är ,som du fått!
/S
Åhhh!så fine bilder.. Heldige du som vant den fine kransen.. Jeg elsker kokebøker. Har så vanvittig mange at jeg tilslutt måtte gi bort noen.Lager ikke så mye ut av oppskriftene,men koser meg med bildene og får inspirasjon.Amy Winehouse er helt utrolig bra.Synd hun er et skikkelig dophue:-(
Fortsatt fin søndag!!
Lella sa…
Kul att du är tillbaka!
Blir helt sjuk när jag läser om alla som besökt bokmässan och gjort härliga fynd, något år ska jag också ta mig dit. Bra tips på julklapp till sig själv ;o)
Och jädrar vilken skön låt, den skivan ska jag köpa bums!
Kram
Tjingeling! Pustar 2 sekunder efter en alldeles underbar höstmarknad. Och nu ska vi iväg på 40 årsfirande... puh! Men vilka bilder! Wow! Att jag älskar dina inlägg behöver jag knappast säga igen... Jag hade också köpt njut en liten... Har fullständig mani på kok & bak böcker. Jag är ju vegetarian så det är den stilen på mina. Åh, vad jag älskar dom! Kan sätta mig en kväll & bara kolla i flera timmar. Så himla kul!
Kransen var helt fantastisk. Jag har haft en tjej här idag som bundit lönnlövskransar. Jisses - också kanonfint! Oj, nu är vi visst på väg... Hej svejs! Kram Eva
Pernilla sa…
Jodu, bokmässan var en prövning för både fötter och deodorant! Men det var väldigt kul. Men allra bäst var att få vara en liten stund i Göteborg igen…
Åh, vad härligt att du är tillbaka!! Kul att läsa om dina fynd du gjort på bokmässan. Förstår att du längtar till julafton nu!! *fniss*

Kransen du vann är verkligen superfin! Minna ska ha kurser där man får göra egna arrangemang/kranser lite längre fram, det ska jag vara med på har jag tänkt, bara jag får en plats! Hon är ju så himla duktigt!

Ha en skön måndag!
Kram Jenny

Populära inlägg