Favoritplats och favoritbloggar


Några favoriter:
Besökte tillsammans med vänner häromdagen Marstrand. Det blir inte sommar om jag inte får fika på Bergs konditori - ett av Sveriges klart bästa fikaställen! Du har väl inte missat Monica Ahlbergs bok om Bergs: fantastiska bilder och familjen Stensjös recept - kan inte bli bättre!


Poppins har utmanat mig att berätta om vilka favoritbloggar jag har vilket inte är så lätt när det finns så många. Upptäckte att jag har lagt 112 adresser bland mina favoriter bara vad gäller inredningsbloggar o så tillkommer alla bokbloggar, hundbloggar och annat kul - jodå det finns att välja på.
Men här kommer i alla fall mina 4 favoriter som jag valt för att de representerar mina olika inredningsintressen (ni behöver inte känna er utmanade för det är ni säkert redan - utan bara sträcka på er för att ni gör så fantastiskt inpirerande bloggar):

Dreamhouse:
Denna blogg besöker jag för att nyfiket följa ett husbygge i NewEngland-stil. Det är en oerhört vacker, konsekvent blogg. Mycket bilder och tips som jag aldrig hade hittat annars. Alla inredningstidningar borde kasta sig på luren för att få vara först med reportage från detta hus som jag verkligen tror bli något över det vanliga.

Blomsterverkstad:
Jag är väldigt intresserad av att göra arrangemang med blommor och annat från naturen och när jag upptäckte Minnas härliga blogg så suckade jag bara av lycka.
Hon är så inspirerande och ger handfasta tips. Hon gör kransar, arrangemang och bor i en miljö som är så vacker. Att hon tar fina kort också är ju bara ett +.

Lazy afternoon chez Lisen:
Denna bloggerska arbetar som inredare, stylist och skribent och det märks. Inläggen är genomtänkta, nyhetsspäckade, vackra. Ibland är det något recept också o det är ju fantastiskt kul!

Poppins:
Ibland är det konstigt i livet när allt bara stämmer. Ungefär samtidigt som jag började blogga så kom en annan bloggerska ut i bloggvärlden - Poppins.
Följde hennes första inlägg och var fast. Kände en sådan samhörighet med henne och har fått lära mig så mycket om kvinnliga rockmusiker, rosor, litteratur, Skåne m.m.
Intelligenta inlägg, fantastiska bilder. Finns inget mer att säga.
I länken ovan kommer du till hennes galleri som är fantastisk - stanna där länge och gå runt och studera konsten!
Vill du läsa hennes blogg så kommer adressen här.

Kommentarer

Zun sa…
Kul med tips på "nya" bloggar att ta del av! Nu ska jag klicka mig vidare till dina favoriter ;-)
Tack för bloggartipsen, tre av dem var nya för mig, ska kolla dem!
Marstrand+Sommar=Sant
Hoppas du fick en härlig fika stund, har inte hunnit ut en men ska bli ett besök snaart! Kram
Tack för din kommentar. Roligt med lite bloggartips. Kram
Visst är det svårt det finns så många fina bloggar. Tack föresten för en plats på din lista!
LISEN sa…
Tack för dina fina ord om min blogg! Roligt att du trivs där :-)
Poppins sa…
Tack och kram för de snälla orden! Dina andra tips brukar jag också besöka.
Har missat Bergs konditori, både att fika där och boken. Bättring lovas! Även när det gäller fotografering. Nästa gång jag besöker Göteborg lovar jag vara flitig med kameran. Tror att denna gång var det så många intryck för ögonen så att ingen impuls lyckades föra dem vidare ner till avtryckningsfingret... :)
Tackar för nya bloggtips!
Jätte härliga foton som vanligt!
Kram Katarina
Blomsterverkstad tittar jag också in till. Fantstiska saker hon gör. Underbar rönnkrans! Ja, hur mycket fint som helst. Poppins läser jag också. Mycket trevlig läsning o härliga bilder. Dom andra två blir helt nya men har redan tittat till dom genom dig - och jag kommer att komma tillbaka dit också. Himla bra tips, tack. Ha´t så bra, kramar Eva. Såg du att jag skrev att jag kanske vet ett tyg som skulle passa dig, från Granma´s? En vit voille m mörkt blå stjärnor i. Sys som vanlig längd men med knytband upptill. Om du vill så fotar jag o visar dig. Tyget jag menar är ju riktigt tunnt - men det finns liknande tjockare. Kul om vi skulle lösa dina tyg "problem"! Kram Eva
EVA AGNES sa…
Tack Signe för din kommentar hos mig.
Det är ju så att är huvudet fullt av infall måste man ta itu med dem. Genast! Även om det är natt... *fniss*
Gud så länge sedan jag var i Marstrand. Så sugen jag blir.
Kramar Eva Agnes
Visst är det mysigt på Marstrand! Längtar också dit... men det får nog vänta till nästa sommar! Roligt med boggartips, ska genast besöka dem!
dreamhouse sa…
tack sötis för den fantastiska beskrivningen av min blogg! blir otroligt glad..massa kram till dig
Spännande med nya bloggar! Ska genast kolla in dem! Dreamhouse är en klar favorit från min sida också! Må bäst!
Fikautflykter med goda vänner är livskvalitet!!! Läste GP i morse om Freadals trädgårdscafé i Åsa (ligger mellan Göteborg och Varberg), verkar urmysigt. Det tycker jag vore kul att besöka,eller vad säger du?
Efter en härlig båttur i går kväll tillverkade jag "din" jordgubbs och rabarbermarmelad.Den gjorde succé på fredagsfrukosten på jobbet. Ha en go helg! Kram

Populära inlägg