BloggandeNär jag började blogga i februari i år så anade jag inte hur mycket positivt det skulle medföra i mitt liv.
Tack vare dig som då och då läser min blogg så har jag inspirerats att fotografera mer, photoshopa, förkovra mig i inredning m.m m.m.
Tusen tack för alla kommentarer som sporrar mig att fortsätta, det betyder jättemycket att få respons, få reaktioner på det man skriver - jag kan inte nog tacka för det!!!

På bilden ovan kan du se var jag ibland sitter och bloggar. Ofta går jag runt i huset med datorn, sitter framför TV:n, på altanen, i sängen - jag det går jättebra att göra blogginlägg lite varstans. Men bäst sitter jag nog vid det skrivbord vi under våren målade vitt.

Några detaljer från blogghörnan:

Jag har ett litet ekskåp som hade en dörr. Dörren tog jag bort och kunde lossa träspegeln i dörren och få en ram. Sen satte jag dit en pappskiva som jag klätt med svart filt och vips hade jag en kanonbra anslagstavla.

Granit köpte jag en vajer med klämmor där jag sätter lite av varje som inspirerar mig:Även skrivbordsunderlägget är från Granit. Jag köpte ett scrapbookpapper med läckra stenar som jag la under plasten på underlägget. (texten förenkla ditt liv - få tid att leva är förtryckt)Jag har fått utmärkelsen av Lusthuset.
Känner mig enormt hedrad att hon tänker på mig - Lusthuset är oerhört duktig på att fotografera och har alltid en massa fint på sin blogg.
Jag är ju inte så förtjust i alla utmaningar som far runt på alla bloggar (varför kanske jag utvecklar någon gång) men samtidigt känner man sig glad för att bli uppskattad.
Därför vill jag bara puffa för två riktigt rockande tjejer som vågat pröva något nytt och annorlunda: en på Österlen Vårt nya hem och den andra i Vermont i nordöstra USA
Morse Farm. Att våga bryta upp och skaffa sig ett nytt liv är oerhört inspirerande och jag är inte så lite avundsjuk på det modet. Helt fantastiska bloggar med vackra bilder har rocktjejerna dessutom.

Kommentarer

Gulle dig Lotta! Vad glad jag blir!!! Denna bloggvärld är så fantastisk på många sätt, dels alla nya cybervänner man får, dels all inspiration som bara strömmar till en när man besöker sina favoritbloggar och DU är definitivt en av dem! Tack snälla för utmärkelsen! Största kramen till dig från Jenny
Kul att få se din mysiga blogghörna!! Kul inlägg, jag har funderat på det med, kanske alla skulle visa sina blogghörnor, man visr ju liksom en liten del av sig själv då känns det som...Du har alltid så vackra bilder o oerhört tjusigt sammansatta collage, en fröjd att kika in! Jag började också min blogg i feb, och det är ju bara såå himla kul!! Ha en skön helg önskar Mari.
Jättemysig bloggarhörna och grattis till utmärkelsen, den är du värd!
Vilken mysig blogghörna du har. Jag ska fixa till min så småningom.
Och visst är det kul att blogga, man "träffar" så många trevliga och mysiga människor som inspirerar en. Jag har blivit intresserad av att fotta. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle köpa en kamera... :)
Ha en underbar helg
kram Lily
Lusthuset sa…
En sådan fin blogghörna du har, helt i stil med din blogg. Ha en skön helg. Kram
Poppins sa…
Det var jättetrevligt att få se din blogghörna, nu kan jag föreställa mig hur du sitter där och skriver på datorn.
Som vanligt är det inrett med stil och smak - du verkar vara konsekvent när det gäller inredning.
Idén med anslagstavlan och skåpet var verkligen smart! Beundrar också dina fina kort ;). Det i mitten såg jag i Claras Bookshop i Haga och tyckte det var sött.

Grattis till Rockin' Girl som du väl förtjänar! Även jag är kluven men man får inte glömma bort hur GLAD man blir över berömmet.

kram
Johanna sa…
Vilken fin blogghörna du har :)
Johanna sa…
...och en supermysig blogg :)
Tingeltangel sa…
Grattis till utmärkelsen. Jag älskar dina bilder och collage och instämmer i att du är värd den.... Det var roligt att få titta in i din blogghörna.
Lotten sa…
Först ett stort grattis till utmärkelsen! Jag är inte heller så förtjust i alla utmaningar....

Vilken fin och inspirerande blogghörna du har! Ljus och fin! Visst är bloggandet kul! Det har bara en baksida och det är att man får lite väl mycket köplusta ibland ;-)

Tack för att du tänkte på mig igår.... en natt gjord, bara två kvar!
Karin sa…
Visst är det kul detta med bloggandet. Trodde inte heller att jag skulle bli så fast men det är som en drog. Undra hur länge man kommer tycka det är kul? Vilken mysig bloggplats du har. Snyggt och fint. Ha en bra helg!
Mysig hörna du visar och inspirerande tips! Ha en fortsatt mysig helg! Kram!
Kul och se din fina hörna.
Ja, jag brukar också flytta mig lite var stans här hemma, med datorn.
Och grattis till din utmärkelse!
Ha, en trevlig helg.
/S
Håller med, det här med bloggar är så underbart! Jag också blir ännu mer inspirerad av alla och framför allt av alla snälla och uppmuntrande kommentarer! Grattis till utmärkelsen!
EVA AGNES sa…
Precis så som du beskriver det som händer när man möter alla bloggare och får kommentarer av er, så känner jag också.
Väldigt trevligt att se var du finns när du bloggar.
Kramar Eva Agnes
Lallis sa…
En jättefin blogghörna har du:)
Mvh Lallis
Vilken fin hörna du har! Jag tycker att det är jätteinspirerande att logga in hos dig! Keep omn going!
Vilket fint skrivbord och vilken smart anslagstavla.
Jag håller med..man blir jätte inspirerad och sporrad av att läsa andras bloggar och att få komentarer på sin egen.
För egen del har det ju faktiskt också lett till en del nya kunder till butiken och DET är jätte häftigt!
Kram Katarina
Sofia sa…
Hejsan tack för din fina kommentar! nu har jag möjlighet att upptäcka din blogg med. ha en skön dag så ska jag spana vidare på din blogg..mvh sofia
Frida sa…
Vad roligt att få se din blogghörna!!

Populära inlägg