Regn, mys o tändstickor


Kunde kanske ha tänkt mig en bättre inledning på semestern - här är det regn, lite regn, mycket regn och så regn. Nåväl så småningom tar det väl slut och solen skiner igen och man har glömt hur det känns när det bara vräker ner.
Det går ändå att göra det lite mysigt och kura ihop sig i soffan med en bra bok, lite god choklad, en korsordstidning eller Vakre Hjem - helt OK!

Så tänder jag ljus som om det vore mitt i november och då behövs tändstickor. Kunde inte låta bli att köpa några med Ernst-citat häromdagen.
Foto: Ahnlund-Karlen
På de jag köpte står det:
"Här sitter jag och känner in rummet" Ernst
"Ibland önskar man ju att det var någon som stoppade mig" Ernst
Ha, ha!
Har köpt några andra citattändsticksaskar också som görs av Kreativ insikt AB
Foto: Kreativ Insikt
De är så vackra. Jättebra presenter till någon man bara vill ge en liten uppmuntran.
På den ask jag har kvar är vackra naturbilder och så står det på ena sidan:
"Lyssna...hjärtslagen är som vågor de bär dig på din väg"
o andra sidan:
"sitt stilla ett ögonblick känn vinden i ditt ansikte
blunda, slappna av nu kan du göra vad som helst"

Kommentarer

Poppins sa…
Vi hade en sommardag sen kom regnet igen. Men det är mysigt att ha semester i vilket fall. Idag har vi besökt min bror och hans familj i Malmö.
Hoppas du får möjlighet att besöka Karen Blixens hem. Du har rätt i att hon är en riktig berättare men jag har ändå inte fastnat för hennes böcker.
kram
Terese sa…
*fnissar* Två stycken Ernst tändstickaskar har jag samlat på mig... tyvärr tycker jag att sommartorpet är alldeles för hippt i år
Glada askar du köpt - för eller hur - visst blir man glad av Ernst. Han har verkligen bjussat mycket på sig själv till alla oss! Hoppas regnandet slutar - i annat fall får du väl göra egna askar o sitta o hitta på egna citat. I brist på solen. Julklappstips!?! Kramar från tumhållaren på solen...
EVA AGNES sa…
Denne Ernst... han säger så mycket coola saker.
Använder förstås inte tändstickor utan en lång tändare som jag når in i braskaminen med.
Kramar Eva Agnes
Hehe...de var ju festliga ju...Kram
atmosphere sa…
Tändsticksaskar är bra som liten present, särskilt dessa med små citat på.
Maila mig på: ingrid@atmosphere.se
så ska jag berätta när du kan besöka mig. Ingrid
Var hittar man de tändsticksaskarna, de var ju härliga...
Vad mycket fint du har i din blogg. Kikade tillbaka lite och såg att det ju var du som hade det inspirerande skafferiet. Något liknande får det bli i vårt kök (när det blir klart...OM det blir klart någongång) ;-)

Underbar soffa by the way!
De där tändsticksaskarna med Ernst är ju bara för roliga! =) Kan behöva nåt som piggar upp lite i allt regn!
Zun sa…
Vilka underbara tändsticksaskar att lägga fram när hösten närmar sig (jo, jag längtar!!!!!!)
Zun sa…
Åh, tack rara! Nu ska jag läsa in mig lite bättre på din blogg också - ser mkt intressant ut!!
Birgitta sa…
Visst får man göra det bästa av regnandet och försöka mysa lite och kanske läsa lite Ernst-citat. Kram i regnandet, det blir bättre i morgon.
Härliga bilder och härliga inlägg!! Och ja, ett par Ernst-tändstickor skulle jag gärna vilja ha!! Ha en skön semster, solen kommer nog snart... Mari.
Lella sa…
Hoppas hoppas det blir lite mer sol snart. Det har nog kommit lite mer regn hos er som bor längre ner i Sverige men jag börjar bli less jag också (Stockholmstrakten). Visst är askarna roliga! Köpte en till en kompis som bara fick nog när Ernst sa just det som stod på asken. Han skrattade gott åt den presenten. Själv gillar jag Ernst, har inte fått nog (än:o))

Populära inlägg