Hundväder o ny soffaVi hundar har inte haft det roligt de senaste dagarna. Regn, regn och åter regn så vi kan inte vara ute i trädgården. Och Matte bara målar och målar och bryr sig inte ett dugg.

Jag -Alma tröttnade och åt upp dammsugarmunstycket - inte så bra för magen men lite tidsfördriv blev det.

Till råga på allt så har Matte o Husse sålt älsklingssofforna på Blocket - så nu har vi ingenstans att sova heller - jovisst ja Mattes säng kan vi ju ta - extra skönt när vi promenerat i skogen och är sjöblöta efter duschen......


Nåväl den nya soffan är ganska fin - och Matte är glad och det gillar vi, då går hon nog extra långt med oss imorgon;-)

Kommentarer

Hej, hej! Vad ursnyggt ni gjort! Visst är det härligt när man blir så nöjd när man gjort om nåt - man blir lycklig i hela kroppen!
Hundarna kommer väl att ligga in nya soffan snart så det är väl lugnt... Jätteskoj att se! Hoppas ni får bra väder i morron så du kan ta en promenix med dom!
Må så gott!
Kram Eva
Piff&Puff sa…
Jättefina hundar du har. Såg din blogg för första gången ikväll och den är jättebra. Jag försöker mig också på att blogga sedan några dagar tillbaka. Trevar mig fram och hoppas på att hitta fler finesser så att den blir bättre.
Morse Farm sa…
Ha ha, vad härligt inslag!

Mina hundar är ett och två år gamla, så de är fortfarande som valpar. De har ju labrador i sig!!!!!
Ha en skön fredag!
Kram Bodil.
Lotten sa…
Vad fint ni har gjort både i hallen och vardagsrummet - perfekt väder för inomhus-fixning, eller hur?

Till tavlan jag gjorde använde jag färger som jag hade hemma. Den röda är väggfärg och den svarta är ifylld med vanlig spritpenna ;-)
Roliga hundbilder och fint vardagsrum!
art[e]fact sa…
Nämen så söööt... det kan inte vara lätt när matte är så upptagen ;)

Jättefin soffa!! Ha en fin dag!
Alma: håll ut - efter regn kommer sol!
Jag tycker synd om hundarna men avundas er ändå. Här har vi inte regn utan åskvärme hela dagarna. Huvudvärken vägrar släppa! Det är bara kvalmigt och obehagligt. Klart man ska äta upp dammsugaren om man har tråkigt. hihi. :)
Poppins sa…
Åh, så läckert! Ser att det går bra ihop med hallen - samma snygga svarta stolar som hallbord i metall.
Stackars Alma, vad hon såg olycklig ut. Eller var det dåligt samvete för dammsugarens skull?
Vi får hoppas att det kan sluta regna någon gång...
kram
Monica sa…
Vad mysigt det blev med nya soffan...hoppas inte hundarna tar den i besittning..har oxå en golden för det var väl det det var. Känner så väl igen blicken, den lite sorgsna när det är föör tråkigt..och en blöt Albin, som min heter.. skulle jag inte vilja ha upp i sängen...=)men så pussgoa de är de små liven..
Venus sa…
Jag håller med, det är för tråkigt med regnet. Jag får springa lös i trädgården hur mycket jag vill, men det är inte kul när det regnar. Jag tröstar mig också med att bita sönder lite saker. Matte försöker kompensera genom att ge mig grisöron! Men dem måste jag så klart gömma ett par månader innan jag gnager på dem. Eller tills det kommer hem en annan hund, då äter jag upp dem snabbt som attan!
Lusthuset sa…
Så fint det blev, verkligt läckert....men hur kunde du sälja hundarnas soffa, ni kan ju ha bägge två hi hi! Hon är jättesöt!
Ha en skön helg i ert fina rum.
EVA AGNES sa…
Ha ha ha, ja det är synd om hundarna när matte antingen sitter vid datorn eller är i full färd med att måla.
Men jag håller med dig att det är skönt med regn så sett, att det blir legitimt att stanna inne och måla.
Kramar och skön helg.
Eva Agnes
Anna sa…
Det var länge sen jag var hos dig och läste, det fanns mycket intressant för mig att läsa nu. Först vill jag säga att er hall nedan är jättefint, New England ligger för mig som god tvåa efter min vita nojja jag är inne i nu. Jag försöker hålla sönernas rum lite så, för de vill absolut inte ha vitt. Sen vill jag tacka för länken till Smultrongården, kanon har inte sett den tidigare.

ha en fortsatt trevlig helg!
tinginneoute sa…
Så fint det ser ut. Mysigt!!!
Jag vill bara önska dig en trevlig helg! PS: Det är värt att invenstera i Fika stunder :)
Kramar /Marie
Chrissie sa…
Hej, jag har precis hittat till din blogg och kommer gärna tillbaka.
Både hundar och soffan är jättefina!
Trevlig helg.
dreamhouse sa…
vilken sötnos!! va mysigt du har det! ha en mysig helg!
Vad fint ni har gjort. Mysigt!
trevlig helg
kram Lily
Hej...hittade just din blogg. Vad mycket fint du visar. Soffan var jättefin. Ser ut som om man skulle kunna vistas i ert vardasrum med en kopp te hur länge som helst ;)
Ha en bra lördagskväll.
Linda sa…
Min Max tycker inte heller om regnet, då är han hellre inne och håller sig så länge han kan om man inte släpar ut honom!
Birgitta sa…
Mysiga bilder på dina gulliga hundar som inte har för kul när matte är i inredningstagen, men de får väl kompensera det genom att prova att ligga i nya soffan efter er promenad.Kram och ha det bra i regnvädret trots allt.
signe sa…
Superfin soffa!..Djuren kan verkligen se uttråkade ut när man inte har tid med dom!..De lägger sig så nära de kan bara för att få va med! :)
Karolina sa…
wowo, vilken läcker soffa du köpt! Har precis jälv med köpt ny vit soffa, och jisses vilket jobb att hitta en snygg! Soffor är bland det svåraste att köpa:)

Verkligen superläckert, hoppas du är nöjd med inredning för det bord du vara:)

kram Fröken Fägring
www.frokenfagring.blogspot.com
Jättesnygg soffa å jättegulliga hundar =)
Lella sa…
Så snyggt det blev! Hundarna kommer nog att gilla den nya soffan oxå ;o)
Maria sa…
Hejsan,vilka söta hundar du har. Hittade precis hit och måste bara fråga vart du har hittat det fina soffbordet? Hälsningar Maria
Signes vind sa…
Tusen tack för alla era gulliga o uppmuntrande kommentarer.
Hundarna har hämtat sig och jag har kompenserat deras tråkiga dagar med att gå långa promenader.
Maria - du frågade om soffbordet - och det är köpt på Lilla Soffbutiken i Göteborg men jag har sett det i fler affärer - vi gillar det mycket. Lite halvslitet, med två lådor riktigt bra faktiskt!!
Jättefint och fräscht!

Populära inlägg