Smultronställen


Bild från Smultrongården


Jag älskar som du säkert har förstått inredningsbutiker. När min man o jag är på resor så frågar han ibland "ska du inte gå in i den där pryttelaffären" (han kallar inredningsdetaljer för pryttlar ibland), men just den han pekar på är jag kanske inte alls intresserad av. Det finns nämligen inredningsaffärer och Inredningsaffärer - det måste stämma.

Har tidigare bloggat om Smultrongården utanför Örebro och det blev just ett sådant besök där allt stämde. Åkte dit med bästa väninnan och min kära svägerska. Vi klev ur bilen och jag blev förälskad i detta härliga ställe mitt ute på landet. Har du vägarna förbi så måste du bara göra ett besök.

Någon månad senare fick jag ett mail från Smultrongårdens ägare som sett min blogg och nu har hon också börjat blogga. Gör ett besök både virtuellt på hennes blogg och på butikens hemsida och i verkliga livet om du är intresserad av shabby chic, fransk inredning, dansk inredning m.m

Så här i semestertider tar jag gärna emot dina tips på smultronställen runt om i landet.
Jag tipsar dig gärna om ställen i Göteborg: Casa Linné, Grandma', Rosencaféet - får nog återkomma med ett nytt inlägg med mer smultronställen.

Kommentarer

Hej! Roligt att du hittade till min blogg. Välkommen åter! Din blogg var intressant, I´ll be back!
Mia sa…
Vilken underbar butik!!
Monica sa…
Vilket härligt smultronställe du visar..och de i Göteborg du skrev om verkar ju fina får ta reda på var de finns de är ju på lite mer på utflyktsvänligt avstånd för mig =)..ha det gott..
Anna sa…
Åå det ser ut att vara en butik i min smak:)

Tackar för dina tips om smultronställen i Göteborg! Ska dit torsdag till lördag nu i veckan! Har skrivit upp dina tips så jag ska definitivt försöka hinna med ngt av dem!

Hi hi du undrade över boken som jag läste på stranden! Det var min dotter som låg och läste - en tonårsbok som handlar om Mary Kate och Ashley Olsen...

Ha det så bra!
:)Anna
Poppins sa…
Kul med tips! Vem vet vart vägarna bär i sommar... Vi har faktiskt pratat om en tur i Sverige.
Det där med inredningsaffärer och inredningsaffärer stämmer så väl. Ibland undrar mannen min precis samma som din "Ska du inte gå in där?" och ser helt frågande ut när jag är helt ointresserad. Andra gånger har han verkligen på känn vad jag gillar. Konstigt...
Tittade in på Smultrongårdens blogg och den verkar vara ljuvlig. Tänk om man hade ett sådant hus.
Hi,hi,hi tänk att du skriver så mycket fint om min lilla butik... Det är så himla kul så du anar inte! Tusen Tack!!! Jag tror alltid att alla möten betyder nåt - och tänk vad det ledde till den där vanliga lördan ni var hos mig. Verkligen häftigt! Tack igen, & ha det så bra, kram Eva
Ett ställe för mig, ser jag. Puss
Lusthuset sa…
Verkar jättemysigt, helt i min stil med nötta lådor och zinkkrukor bl.a Synd att det är så långt till Örebro. Tack förresten för ditt recept på rabarber-jordgubbsmarmelad den blev jättegod och var snabbt gjord. Sådant gillar jag. Kram och tack
Whau! Vilket ställe!
Jag saknar ord! Skulle gärna gör ett besök där.
Tack för tipset!
Sommarkramar från Lily
Synd man inte ska åt Örebrohållet! Mysgit, tänk vad mycket fint det finns i vårt land! Här i jönköpingstrakten får du inte missa Kaffe & Kackel, Stallqvarn och Lustfyllt. Kram!
Ojjojj. Hur kunde jag glömma att tipsa om Öhr, utanför Växjö med sin jätteloppis. Systrarna Skogströms Lantcafé och Klockaregårdens Trädgårdsbutik. Inte att missa!
Tingeltangel sa…
Det ser ut som en underbar butik. Hoppas jag får tillfälle att besöka den. Vad roligt att läsa om hur ni fick kontakt och det ena ledde till det andra. Det vore jättekul om du ville tipsa om fler smultronställen i Göteborg också. Vi tillbringar del av sommaren i Bohuslän och ett besök i Göteborg hör ju till då.... Tack för din rara kommentar till mig.
vildängel sa…
Vi har ett litet smultronställe här i umeå oxå att besöka utanför stan - funderar på att ta mig dit i helgen och kika på blommor och fika lite grann :D
EVA AGNES sa…
Tack för det Signe. Det var roligt att göra bilden/tavlan på min dotter.
Hinner väl när jag är pensionär.... hi hi
Det är då man ska göra det som roar en allra mest. Och det gör jag.
Stort tack för tipset om Smultrongården . Ska strax titta in på alla hennes platser.
Kramar Eva Agnes
Hedgren sa…
Trevlig blogg! Kul att läsa om nån annan som också saftar o syltar!
Butiken som du "vurmar" för verkar mycket trevlig! Men jag förstår precis vad du menar: det finns "pryttlar och "pryttlar..."

Hedgren
MrsMalinski sa…
Läste precis om Smultrongården i tidningen. Hade nyligen inte hört talats om stället. Måste jag definitivt besöka, Örebroare som jag är :)
Tilde sa…
Tack för de snälla orden....
Jag har min bror i Örebro ,så Smultronstället är ett jättebra tips.
Puss!

Den godaste doften tycker jag är...Clean Cotton. Doftar nytvättat så man kan svimma. Kram
Birgitta sa…
Vilket mysigt ställe du tipsar om, ska absolut försöka komma ihåg det när jag har vägarna förbi. Det är så jättebra nu i semestertider att få lite tips och inspiration till hus och trädgård och även andra intressanta besöksmål. Män är tydligen inte så intresserade av att gå i våra älsklingsbutiker, kan inte förstå varför? Kram och ha det bra.
signe sa…
Jag har ganska nyligen hittat till hennes sida som är helt underbar! Hon har såå fint hemma och jättemysig butik!..café har hon visst oxå på sommaren! Kul att du tipsar så fler hittar dit! :)
Lella sa…
Wow vilken härlig bild. Måste åka dit med modern som bor inte allt för långt därifrån. Tjing
Definitivt en butik jag gärna skulle besöka! Synd bara att det är alltför lång väg. :) ha det bra! Kramar!

Populära inlägg