Måndag i Göteborg


Cyklade genom ett gråklätt Haga på morgonen och kunde inte låta bli att ta några kort på de mysiga caféerna som väntade på gäster.
Hade efter att ha uträttat ett jobb möjligheten att åka ner till havet och titta längtande ut mot Danmark.
I kväll blev det årets första svenska jordgubbar som mannen så snällt handlat. Underbart gott!!

Kommentarer

Vilka vackra bilder på ett morgontrött Göteborg. Gillar bilden i mitten skarpt! =)
Poppins sa…
Göteborg verkar vara så mysigt. Måste vara kul att bo i en storstad. Fast allt har sin charm, själv blickar jag ut över Ven varje morgon när jag åker till jobbet. Det är inte dumt det heller...
Jag tänker inte berömma collaget, för det är självklart att det är snyggt! Vad ska vi göra när Photoshop-tiden rinner ut????
Kram
Skrotmaja sa…
Kul att se! Det var en tid då jag åkte titt som tätt till Göteborg. Haga var favoritområdet för mig...det väcker minnen att se bilderna : )
Tingeltangel sa…
Suck, suck. Jag kan ju bara inte tala om en gång till att jag tycker collaget och bilderna är oemotståndliga. Men så är det i alla fall. Sååå fint.... Kommer till Göteborg i sommar för att se sta´n på riktigt också.
art[e]fact sa…
Åh, så gott med jordgubbar! HAr inte ätit svenska i år än, var de goda?
Tingeltangel sa…
Kom på att jag glömde en sak... www.contactboxen.se
Stina sa…
Va så längesen jag va i Göteborg. Men det är en fin stad. Kul att se bilderna. Åh, va gott med svenska jordgubbar! =) Ha en skön kväll. Kram
Tilde sa…
Så vackra bilder .. är du proffs??

Göteborg lockar verkligen , ni är så många bloggare där som visar en massa fint, måste försöka ta mig dit i sommar o helst neråt o över bron o in i Danmark o kolla lite inredningsbutiker.
cleo sa…
Åh, vad härligt det låter, att cykla genom Haga. Det är så mysigt där. Underbart. Pittoreskt och charmigt! Finfina bilder!
Pernilla sa…
… åh saknar faktiskt Göteborg ibland! Brukar kolla in din blogg, tänker att NU måste jag åka upp, men kan knappt minnas när jag var där senast! Vi bodde på Guldheden när de största barnen var små och sen flyttade vi ner till Linnégatan. Lyxigt men knappast barnvänligt, tur att Haga låg runt hörnet! (Minns också alla promenader till Slottskogen med en skrikande bebis i vagnen och en springande jämte, alltid rädd för spårvagnar och trafik… Panik! Trivs nog bra här på landet ändå…)

Populära inlägg