Detaljer
Några detaljer från vårt hem. Lyktorna köpte jag på Lisebergs trädgårdsmässa. De hade små skärmar på sig men dessa plockade jag bort, det blev lite för gulligt i min smak. Både lyktorna o hjärtana kommer från samma monter nämligen den som Blomsterhuset från Bollebygd hade. Hjärtan kan man aldrig får för många av o dessa som är i trä ska jag ha för att sätta på paket, hänga utanpå lådor så jag vet vad de innehåller m.m.
Hyllan med lyktan och ljusen m.m har jag nu i dotterns gamla rum som jag mer o mer erörvrar ;-)På Liseberg köpte jag också stommar av sisal till blombuketter, en rosa o en blå. Så fick jag underbara rosor av min fantastiska man i söndags och det blev jättefint ihop. Blommorna står mycket längre när de får stöd i en stomme + att diverse blandade, enstaka blommor o blad ser så exklusiva ut i en sådan enkel stomme.
Det är de små, små detaljerna som gör det.....

Kommentarer

Poppins sa…
Mmm, vad snyggt och smakfullt. Gillade båda collagen: den översta med olika svarta, gråa och vita nyanser och den understa med rosa toner.
Bra tips om stöd till buketten, det ska jag ta fasta på!
Kram på dig!
Cecilia sa…
Så vackra ting och vilken fin blogg! Jag har inte varit på Blomsterhuset i Bollebygd, men du verkar ju ha hittat mycket fina saker i montern... Har du varit i själva butiken? *nyfiken*
Stina sa…
Åh, vilka fina saker du inhandlat. Och buketten är ju superfin. =) Visste inte att det fanns sådana där stommar att använda sig av när man gör buketter. Det kan nog vara nåt för mig. Ska lägga det på minnet. =) Ha en skön kväll. Kram
Hej vilka fina saker du köpt och fin sida du har. Är det ok om jag lägger dig bland mina länkar?
Jättefina saker..håller med det är det små små sakerna som gör det..Kram Anette
Tingeltangel sa…
Vilka vackra rosor du fick av din man. Så rart av honom.... Som vanligt är jag djup imponerad över de fina bildcollagen.
vildängel sa…
Verkligen vacker rosbukett! Underbara bilder på dem oxå - du är duktig både på arr och fotograferande. :)
Såå fint! Jag har varit på Blomsterhuset i Bollebygd... vill ha allt där! Sist var mannen med också, annars kan man gå hur länge som helst och bara titta och få inspiration!
Vilka vackra bilder du bjuder på !

Kram Kram
Carina
Hihi! va kul att vi föll för samma lycktor:) Men smaken delar vi ju:))
Ha en bra kristihimmelfärd! Kram
Otroligt vackert! Kram Stina
Vad fina saker du har hemma hos dig!Jag håller med om att man inte kan få för många hjärtan och inte ljusstakar heller=) Karin
Oj vilka superfina detaljer. Jag blir nästan sjuk av dina lyktor. Såååå underbara! Och hjärtan! Såna letar jag efter. Ååå vad härligt! :) *njuter* Ha en riktigt härlig långhelg!
Eva Agnes sa…
Liseberg ska jag tydligen gå till när jag kommer till Götet nästa gång.
Snygga saker.
Kramar Eva Agnes
Birgitta sa…
Så mycket snyggt! Lyktorna var verkligen fina och hjärtan är roligt att dekorera med. Sisal tycker jag är fint just att ha kring blommor även i krukor. Fina bilder.
Viktoria sa…
Fina bilder, lyktorna gillar jag!
Så fina shoppingtips du hittat och sånt läckert fotocollage! Jag vet inte om det är ngt knas med blogspot i kväll, Anna på landet hade heller inget kommantarfält i sitt sista inlägg, så jag kunde inte annat än att skriva här hos dig!?
Ja, det är trist när det regnar o är kallt, man får sitta inne och mysa med tända ljus fast man hade ju föredragit sol och värme, men snart så... Ha en mysig helg i alla fall!! Mari.
Poppins sa…
Ha, så du hittade till mitt galleri! Jo, jag kände för att lägga upp bilder som inte "platsar" på den vanliga bloggen. Blev inspirerad av Clara och hennes Mossygreen.
Ha fortsatt trevlig helg. Vi skulle på bok-/vinklubb imorgon men det har blivit inställt pga sjukdom. Så jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det var länge sedan vi var på bio, får se om jag kan locka andra hälften med.
Kram
signe sa…
Åh, va fina saker du köpt..gillar särskilt de vita hjärtanen!..och vilka rosor!!!..heelt underbara! Va bra med att använda stommar till buketter.. :)

Populära inlägg