Bäddsoffa sökes


Så har dottern flyttat till egen lägenhet och därmed så fick vi plötsligt ett tomt rum som naturligtvis måste inredas ;-)))
I går satt jag och gjorde en lista med allt som måste göras i hemmet under våren o sommaren och den blev lång - alldeles för lång tyckte min man och sjönk längre ner i solstolen.
Men det tomma rummet kan ju inte stå tomt - det är ju alldeles för deprimerande och dessutom behöver vi rummet.
Så efter att ha läst era visa kommentarer om Han o hon så bad jag min man säga hur han tycker att rummet skall inredas. Naturligtvis hade jag mina tankar och egentligen en färdig plan (!) men nu skulle jag lyssna innan jag basunerade ut min åsikt. Och döm om min förvåning men det visade sig att vi hade helt identiska tankar på hur rummet skall se ut.
En vit (el cremefärgad) skön bäddsoffa och ett vitt skrivbord el vitt litet bord.
Så då var det bara att söka rätt på en bäddsoffa och det visade sig svårare än jag trott. Priserna är höga och sofforna fula. Har du tips så mottages de med tacksamhet. De soffor som finns på bilden överst är nog ganska nära vad vi kan tänka oss- men ILVA finns ju inte i Göteborg:-((
Hjälp!!

Kommentarer

Poppins sa…
Kvinnans list övergår mannens förstånd. Så sant som det är sagt.
Nu känner han sig mycket delaktig, vad du är smart! :)
Bäddsoffor är ett svårt kapitel. Jag gillar den översta du visar, men den ser dyr ut.
Ett alternativ kan vara att ha en vanligt säng och inreda den som en soffa med många mysiga kuddar och armstöd.
Kram
Å,vad tomt det måste vara utan dottern...jag bävar för dagen då min son flyttar...
Apropå bäddsoffa-jag vet ju inte vad ni vill ha för stil,men vi har en i sommarstugan som vi trivs väldigt bra med.Den är från IKEA och heter Hemnes. Den är i lite rustik stil, med trästomme.Under finns fyra lådor att förvara tex.sängkläder i. Om man drar ut underredet(med lådorna)så får man en dubbelsäng.Och framförallt så är den skön att sova i.
Jag hoppas ni hittar det ni söker.Ha det gott!Kram!
Bodil sa…
Jag förstår vad du menar. Det är hopplöst svårt att hitta en bäddsoffa som är snygg, skön att sitta i och skön att sova i. Alltid brukar man få ge avkall på något. Tyvärr har jag inget tips att ge heller så jag säger bara lycka till. Kram.
Snygga soffor!

Ja, jag fick minsann hänga med med kameran.
Hunden undrare vad jag höll på med. :-D Kram
Karin sa…
Har ni kollat IKEA. Jag tycker de har en fin soffa som man är fin både som soffa och säng. Den heter Hemnes tror jag och har förvaringslådor under. Lycka till! Hmmm... sneglar precis på en kommentar och ser att du fått ett likadant svar. Värt att kolla upp sängen/soffan alltså!
Oj.vad svårt!Bäddsoffor vet jag inte,men kolla MIO,BRATELLS,EM och IKEA...kanske??MVH Karin
Ja visst är det tråkigt att ilva inte finns i göteborg, måste ju vara en tidsfråga innan dem kommer hit! (hoppas jag iallafall)! Dem har ju väldigt mkt fint! Men som poppins säger, ta en säng och sätt lite mysiga kuddar som stöd!
Kram
Glömde....Stora holms säteri har öppet på lördag från 11 till 15! Men kolla du för säkerhets skull:) Skulle oxå vilja åka dit på lördag men jag jobbar tyvärr så det får bli nästa! Hör av dig och berätta hur det var! Kram
Birgitta sa…
Jag ser att solkatter och dammråttor föreslår samma dagbädd Hemnes som jag tänkte göra. Vi köpte den till ett gästrum. Den är både snygg och praktisk. Sedan är det bara att bunkra upp med massor av kuddar. Lycka till.
Lotten sa…
Tänk att männen kan överraska ibland ;-)

Bäddsoffor kan jag inget om tyvärr.... Lycka till!
Svårt med soffor över huvudtaget, kan jag tycka...
Men Olivedals ska visst vara stora på just bäddsoffor.Lycka till!
Och tack så mycket för den fina kommentaren hos mig.
/S
SOFIE sa…
Vilka fina soffor, gillade den längst upp till vänster-den får gärna flytta hem till mig *ler*

Trevlig Helg / Sofie
Stina sa…
Ibland tänker man väldigt lika. Nästan lite läskigt ibland. Som tur är har jag och min sambo väldigt lika smak när det gäller inredning. =)Förstår att det måste kännas tomt nu när hon flyttat. Hoppas ni hittar nån fin och bra soffa. Ser att tipsen jag tänkte på redan finns här. Men kommer jag på nåt annat så säger jag till. =) Ha en skön kväll. Kram
Eva Agnes sa…
De sofforna ser dyra ut allesammans. Men det är guld värt att ha en bäddsoffa som gäster kan sova över i.
Tyvärr har jag inga tips på andra soffor i vitt...
Men ta tid på dig så att det blir rätt.
Kramar Eva Agnes
Johanna sa…
Kul att ni hade samma åsikter om hur rummet ska se ut. Hoppas du hittar nån bäddsoffa. Alabama från ILVA är snygg!

Populära inlägg