Villa collection


Bilder från Villa Collection

Uppförsbackar är till för att övervinnas men ibland väljer man den enklaste vägen. Och det har jag ordagrant gjort lite för ofta när jag cyklar hem från jobbet. Det har legat en underbar inredningsbutik uppför en lång backe på en sidogata i närheten av min jobbväg, men uppförsbacken har stoppat mig.Så upptäckte jag till min förvåning i måndags att affären flyttat 10 meter från min ordinarie cykelväg . Och idag fick det bli ett första besök i den nya butiken.
En fantastisk lokal och ägaren till Pia H Interiör har nu satsat på ett enda märke. Hela affären består endast av Villa Collections varor! Ett himmelrike för en inredningsintresserad som jag. Jag gick bara och insöp atmosfären,tittade på alla vackra saker och noterade på min inre önskelista.
Är du i Göteborg rekommenderar jag varmt ett besök på Pia H Interiör - ligger vid Korsvägen, mittemot Svenska mässan, nära Liseberg. Om du inte kommer hit så kan du ju drömma på Villa Collections hemsida: www.villacollection.dk Mums för ögat!!

Kommentarer

Tack för tipset!Ska kolla in det nästa gång jag är inne i stan.
Skäne är ju helt fantastiskt har varit där 2 somrar i rad,men nu blir det annat i år.//Karin
Birgitta sa…
Ja, det var väl en trevlig upptäckt på en väg man passerar ofta, men det kan ju bli lite dyrt. Det är lätt att fastna för allt snyggt, man känner att man verkligen behöver!? Jättefina bilder, jag går in på hemsidan och kollar. Jag bor ju inte nästgårds till Göteborg precis, men ibland färdas man ju neröver.
Anna sa…
Åh, så härligt att ha en sån butik på hemväg från jobbet. Då blir det ännu roligare att sluta för dagen :). Men det kan bli dyrt också. Jag är på tjänsteresa till Gtb. ibland och ska definitivt lägga den på minnet.

Ha en fin helg.
LISEN sa…
Tack gulliga du för den supersnälla kommentaren hos mig! och visst har Villa Collection fina saker? Lyllo dig som har en hel butik att drömma i...Ha en fin helg!
Christina sa…
Mycket fina saker.
Ha en riktigt skön helg
Erika sa…
Superfina saker. Gillar det mesta från Villa Collection. Tack för orden i min gästbok, såg dina fina Goldens på bloggen. Har även jag varit stolt ägare åt en vacker golden tik, tyvärr fick även hon lämna oss efter sviterna av en elak tumör. Alldeles för tidigt där med, antar att man alttid tycker så. Men hon var underbar !

Erika

www.alfridashem.blogg.se
Poppins sa…
Kul att göra upptäckter hemmavid. Ibland behöver man en liten puff för att lägga märke till saker som finns precis intill.
Inser att det är dags att börja planera en tripp till Göteborg...
Kram
Lotten sa…
Jag får nog ta mig en sväng neråt stan igen - jag såg att det låg flera trevliga inredningsaffärer runt Korsvägen som jag inte varit inne på.... Tack för tipset!
Tack för underbara shoppingtips!!! Ha en jättebra helg!! Mari
Lime sa…
Tack för det fina tipset! Det är inget Göteborgsbesök inplanerat just nu så jag tittar på dina bilder med något drömmande i blicken!!! :-)
Trevlig helg!
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Det blev så tokigt i förra kommentaren...så jag raderade den....försöker igen..
Jag skulle säga att hit ska jag leta mej nästa gång jag hälsar på min dotter i Götteborg.Det verkar vara en butik jag skulle trivas i.
Ha en skön helg! Kram!
Signe sa…
Trevligt! Villa Collection har sååå fina saker! :)
Stina sa…
Skrev nyss en kommentar här, men den verkar inte vilja komma med, får väl skriva en ny då! =)
Tack för kommentaren på min blogg! Jag har skrivit ett svar på den där, men kan ju svara här oxå. Ncs-kartor kan man köpa i färgaffärer. Men kolla runt på lite olika, priser och storlek varierar. (man vill ju gärna få plats med den i handväskan). Trevlig blogg du har! Jag länkar till dig, hoppas det e okej. Verkar som en mysig butik du skriver om. Ska lägga den på minnet, så jag kan besöka den om jga är i Göteborg nångång. ha en skön helg. Kram
Bra tips dit ska jag gå och drömma mig bort....;))

Populära inlägg