Shabby chic i trädgården


Hittade denna gulliga blomkorg på ICA och kunde inte låta bli att fylla den med min favoritkrydda - basilika och en röd krukros - doftar underbart tycker inte bara Alma.
För övrigt har jag slappat o läst inredningstidningar hela dagen. Recensioner kommer i morgon.
Trevlig lördagskväll!!

Kommentarer

Oj så mysigt det såg ut!! Den lådan var ju bara så fin. Ica? Det var nog likadan som Anna från "Min trygga vrå" hade tror jag... Jättefint! Och gullig vovve.

Var nyss inne på Poppins blogg och såg trevliga vintips och att hon gjort ett recept från dig! Såg jättegott ut!! Men, tror du inte det är ok att lägga ut receptet om man skriver det är fr Anna Bergeströms kokbok? Det tror jag är ok, det sysslar vi ju alla med hela dagarna här på bloggen, "snor" saker och bilder, bara man upplyser var det kommer ifrån trodde jag det var ok? I annat fall är vi många som är olagliga...
Ja, hur som, mycket vacker paj!! Är den god dessutom så är det ju bara en bonus!!!
Ha en fortsatt bra helg!!! Mari.
Mia sa…
Den där blomkorgen äääär så fin, jag har också köpt en sådan. Vilken fin bild med din vovve, förstår att doften är bedövande härlig!
Lime sa…
Jättefin korg! från ICA!! Måste kolla om jag hittar den... :-)
Ha en fortsatt skön helg!
Mia sa…
Kika gärna in på min blogg för svar på din fråga om färgen och se en bild här http://www.familjeliv.se/krypin/smajla/gallery/phpeg7vpb.jpg
Mia sa…
Asch, tror inte länken funkar men knappa in
www.familjeliv.se/krypin/smajla
och kika sedan under annat
Mia sa…
Men ursäkta mig så hemskt mycket, testar igen http://www.familjeliv.se/hem/smajla/start.php
Christina sa…
Så fint det ser ut och gullig liten vovsing med.
Poppins sa…
Jag säger som övriga: ICA? Måste kolla direkt för en sådan vill jag ha!
Signes vind sa…
Visst är det ICA. Jag trodde inte heller mina ögon. Köpte den på ICA-Maxi i Mölndal för 99:- vilket jag tyckte var prisvärt;)
Hittar ibland galet billiga saker där som säljs dyrt i inredningsbutiker o ibland finns det inget alls man vill ha.
Birgitta sa…
Visst är det kul att göra lite fynd när man går till ica och handlar, det blev ju jättefint. Slappa det ska man göra ibland och hämta lite kraft och idéer.
Det gamle baghus ligger nånstas i danmark...gå in på min blogg så har jag sidan länkat hos mig...borde ju stå adress på deras hemsida!:)
Trevlig söndag!! Camilla
Kristin sa…
ja!!!! Såg den idag när jag var och söndagshandlade lite mjölk, vad SNYGG den var! Men dum som jag var köpte jag inte den, hoppas den är kvar till imorgon!

Jättefin blogg du har.

Hälsningar Kristin
mhow sa…
Hejsan..vilken härlig blogg och vilken söt blommlåda. Måste genast kolla upp om vårat ica säljer sådanna men det kan jag aldrig tro :-( Här kikar jag snart in igen..
www.minlillavitavra.blogg.se
Lotta sa…
Den köpte jag till min mamma i påsk, och sen gjorde pappa flera stycken, du har kanske sett den på min blogg!

Varma hälsningar från Lotta
Eva Agnes sa…
Hej Signe!
Jag gillar din blog och dina bilder också. Det är helt OK att länka mig. Jag har länkat dig. Utan att fråga. Fy kattsingen..... Du tar inte illa upp väl?
Kramar Eva Agnes
Signe sa…
Jättefin blomkorg! Tänk att den finns på ICA!!..Såg kommentaren ang. länkning från Agnes Shabby Chic hos dig efter min förfrågan...jag tog mig friheten att länka henne! :)
(Signe nr2)

Populära inlägg