Inredningstidningar


Jag erkänner - jag är beroende (av inredningstidningar).
Har väldigt svårt att gå förbi tidskriftshyllan i affären utan att smyga ner en tidning i kundvagnen. Senaste tiden har det blivit ännu fler p g a alla tips jag fått på andra bloggar - måste bara läsa det ni tipsar om....
En bra tidskrift för mig innehåller intressanta reportage, gärna tips på saker jag kan göra själv, mysiga inredningar o håller länge = jag skall kunna titta i den om ett år och den skall kännas OK även då. Jag tycker också att annonsmaterialet är viktigt- att det stämmer och inte spretar allt för mycket från tidskriftens övriga innehåll o illustrationer. Här kommer mina tidskriftstips:

Isabellas nr 2/2007
Mysig dansk tidskrift om inredning, blommor, trädgård och mat.
Helt rätt stil, jättemysig och intressant.
Bäst i detta numret var: ett reportage om Magnolia och jättebra resetips om Skåne från en massa ställen jag inte visste om.
Sämst: Inte något - köper garanterat nästa nummer som kommer 7 maj.

Drömhem o trädgård nr 3/2007
Har allt. Så fina inredningar, perfekt blandning mellan ute o inne (alltså trädgård o inredning)T o m gör-det-självbilaga. Bra shoppingtips.
Annonsmaterialet OK, spretar lite för mycket påminner om Vi i villa.
Bäst i detta numret: Svårt att välja - allt var bra! Men ett Gör om hos mig – reportage och Chocolate chip cookies – recept kan jag lyfta fram särskilt.
Funderar på att börja prenumerera – nästa nummer kommer 24 april.

Skärgårdsliv nr 2/2007
Lovade mycket – jättefint omslag! Blandat innehåll med anknytning till livet vid havet.
Kök, pool, ö-liv, rottingmöbler blandas friskt.
Bäst i detta numret: Rottingmöbelreportage, o ett reportage från Stockholms skärgård.
Sämst: Urdåligt annonsmaterial – spretar jättemycket.
Blev inte imponerad - men mannen i huset gillade den.
Kommer nog trots allt köpa nästa nummer eftersom det skall handla om paradiset på jorden = Marstrand.

Rosie nr 1/2007
Helt ny tidning om trädgård o inredning för gröna mijöer. Riktigt inspirerande!!
En hel del bra växttips för mig som hellre skördar än sår.
Kul att läsa om min TV4favorit Victoria Skoglund som driver Zetas handelsträdgård.
Bäst i detta numret: Alla inköpstips om krukor o balkonginredningar.
Köper säkert nästa nummer som kommer 5 juni om jag inte skickat in prenumerationslapp innan dess.

Kommentarer

Tack för tidningstips!! Jag håller med, dessa tidningar är ett ekonomiskt dilemma för mej!! Jag läser, Lantliv, Drömhem & Trädgård och Allt i hemmet. Läste Rosie också, den var jättebra tyckte jag!! Vackre hjem gillar jag med..Isabellas hade jag glömt, den får jag köpa ngn gång med, den verkar ju toppen!! Mari.
Lime sa…
Japp, här har ni ytterligare en med inredningstidningsberoende. Läser varje nummer av Lantliv, Hus & Hem och Drömhem & Trädgård. Ytterligare några ex slinker med hem varje månad.
Rosie har jag inte sett tidigare - verkade intressant. Måste kolla närmare :-)
Lotta sa…
Ja, här har du ännu en tidningsberoende. Maken min blir tosig på mig. Prenumerera på Living och Drömhem & trädgård, och bara älskar Lantliv, Vackre hjem, Hem & antik mfl.

Ang Dimoda, kolla på www.dimoda.se, jag tror att det ska finnas en affär någonstans uppe hos er. Tror bara det finns runt 6 affärer än så länge i Sverige. Så himla mysig affär!

Kram Lotta
Mmmm...det där är tidningar för mig.
Kram Stina
Lotten sa…
Jag sällar mig till er andra - lotten, inredningstidningsmissbrukare ;-)
Hallå....vi kan ta varann i hand när det gäller beroende.Jag prenumererar på tre och köper minst lika många varje månad....men det är inget beroende man mår dåligt av...annat än när det gäller ekonomin.Men så länge jag har lite pengar över så kommer jag att ge efter för beroendet.
ja det bra!Kram!
Poppins sa…
De flesta av dina 4 tips var nya för mig. Jag har bara köpt Drömhem innan och den tycker jag är trevlig. Annars är jag nog ingen tidskriftsmissbrukare precis, köper Hem o antik och ibland Home and gardens. Emmellanåt prenumerar jag på Allt om mat och ICA-kuriren men inget annat. Jag kanske får skärpa mig lite...
Ang Frankrike: Ja, varför sticker man inte iväg?
Kram och ha en bra måndag!
Skönt att höra att man inte är ensam om att vara tidnings fanatiker...=)Min man undrar varför jag sparar alla tidningarna.Jag har nog tänkt att man kan riva ur det bästa och slänga resten,men det känns lite synd på ett sätt...
Vi kanske skulle låna av varandra??Vi bor ju så nära!
Jag har Hus & Hem,Plaza,Drömhem och trädgård,Trädgårds tidningen från Allers.MVH Karin
Clara sa…
Det är lätt att bli beroende av inredningstidningar...men det kan bli lite dyrt att köpa alla man vill ha! Jag brukar låna en hel del tidningar på biblioteket....men det är klart, min kära LANTLIV:s tidning den måste jag bara ha, så den prenumererar jag på!
Ha det bra!
Lina sa…
Jag är också helt beroende! Köpte två tidningar i onsdags och sen låg Lantliv i postlådan....
Ikeakorgstolen har vi haft i snart ett år...det ända som är dåligt är att man saknar armstöd! Annars är vi nöjda...vi ska ju efter sommaren flytta till mindre så då kommer den inte få plats, ska sälja den hade vi tänkt!
Är oxå tidningsberoende...:))
Stina sa…
Ja, man blir verkligen beroende av inredningstidningar, finns ju hur många som helst att välja bland. Det är lätt att man köper på sig några stycken. *ler* Tack för tipsen, några av de du visar här har jag aldrig läst. Vet inte om jag ska skratta eller gråta... hahaha. =) Tidningshögen här hemma lär inte bli mindre direkt... Kram
mhow sa…
Tack för att du gillade min blogg och mittpelargonfoto :) Alltid lika kul att få komplimanger!! Idag var jag till falun och då skyndade jag in på ica maxi och fann en likadan "blommkorg" som du visade så jag får tacka för tipset ;) Ha en trevlig kväll, krma!

www.minlillavitavra.blogg.se
Viktoria sa…
Likadant här! Får Drömhem och trädgård i brevlådan, men kan ändå inte låta bli att köpa andra tidningar.
Mia sa…
Oo, nu sätter du griller i huvet på mig ;-)
Linda sa…
Jag är oxå starkt beroende av inredningstidningar. Har du kollat i Family Living någon gång? Det är min absoluta favorit!
Lella sa…
Visst är man beroende, kan helt enkelt inte låta bli dessa underbara tidningar. Som tur är har jag en mor som också är beroende vilket betyder att vi kann byta med varandra:o)
Fast maken brukar skaka på huvudet och undra varför vi alltid släpar tidningar till varandra(bor i olika städer).
Jättebra inlägg...fortsätt så!Jag är också tyvärr addicted...
Signe sa…
Vilka underbara tidningar du visar! Jag är oxå tidningsberoende ..iallafall gällande inredning. Hörde att Hus & hem var bra, senast numret!..ska köpa den *ler* Och den där Rosie fick jag prenumerationserbjudande om...3 tidn för 49...gissa vem som trillade dit?!...hihi
Prenumererar på Lantliv, Drömhem och Allt ihemmet. Köper ibland hemochantik, skönahem och hus&hem..:)

Populära inlägg