InredningsprogramFöljer förståss (!) flera inredningsprogram på TV och favoriten just nu är Simon & Tomas på TV3. I kväll fick jag flera idéer som naturligtvis mannen i huset skall realisera åt mig ;).
För några år sedan byggde han två skåp av två spröjsade fönster - de blev jättefina MEN tyvärr brunlaserades de i ett svagt ögonblick o ställdes upp på vinden. Nu får de bli vita och avskavda med stålull som Simon o Tomas gjorde med det blå skåpet i programmet.

Dessutom blev jag ännu mer inspirerad att köpa en skorstensfri spis till vårt bibliotek el "vita rummet" som vi kallar det.

Bild: Sverigespisen
Roserna på översta bilden fick jag av min kära svägerska nu i påsk - står jättevackra - skönt med någon annan färg än gult.

Kommentarer

Pia..... sa…
Hej...såg oxå på simon och thomas...åååååh....vad jag ville ha det där skåpet...med en gång så satte tänkemössan igång...vilket skåp skulle kunna göras så där med..men fick ta av mej mössan det skavde lite för mycket...sätter mej och bloggar istället !och får en massa andra ideer...ha en härlig vecka framför dej..med allt vad det innnebär(blogga, måla,plantering)
Lina sa…
Vi har inte tv 3, tyvärr!! TAck för titten på emin blogg! Fina påskarrrangemang du gjort!
Råkade missa deras program igår,men såg några minuter mot slutet det verkade finnas ett fint skåp i bakgrunden som jag tror att du menar.....Karin
Eva Agnes sa…
Hej igen!
Vilken fin sida du har. Mycket bra idéer får jag av den.
Vill gärna tipsa dig om en bok jag fick av min dotter i julklapp:
"nu vill jag sjunga dig milda sånger" av Linda Olsson.
Jag kan lova dig att det blir en underbar upplevelse.
Kramar Eva Agnes
Vackra rosor. Kram Stina
Lella sa…
Jag har inte trean!!!!!!
Typiskt att det ska sända på den kanalen. Jag får be mamma spela in något avsnitt eller våldgästa någon kompis kanske som har trean:o)
Poppins sa…
Har missat detta inredningsprogram, men måste genast ha koll. Kul med öppna spisen. Kan man ha den var som helst?
Kram!
Signes vind sa…
Pia: tack för dina härliga inlägg

Lina o Lella: Oftast saknar man inte TV3 men just Simon o Tomas är verkligen värda att se - lite info får man på TV3s hemsida.

Blomman för dagen: Skåpet var ett arvegods som personen som bodde i huset fått, det var målat blått men Simon o Tomas målade det vitt och behandlade sen med stålull.

Eva Agnes: Jag har läst boken :Nu vill jag sjunga dig milda sånger - den är verkligen fin ;)

Hemma på landet: Tack för kommentaren - tycker också mycket om rosorna, vackra färger och lite annorlunda som snittblommor eftersom de är så rikliga

Poppins: Visst kan man placera spisen var som helst, har visserligen hört att brandmyndigheten manar till försiktighet, men skorsten behövs inte vilket skapar oanade möjligheter i inredandet.
Signe sa…
Jättevackra rosor! Jag föll oxå för det vita skåpet i det programmet!...den lilla träsoffan var oxå himla söt. Gillade även modellen på fåtöljen men inte färgen!

Populära inlägg