En fantastisk helg med otroligt sommarväder. Och som grädde på moset - Ett IKEA-besök! Kan det bli bättre?
Köpte 6 st koppar som Agneta Livjin designat för IKEA i serien Maräng. Underbara, vita med träsked o träunderlägg. Så fick det bli en fleecepläd att gosa in sig i, två glasburkar med fint lock, en orkidée, ett värmeljus och några ljushållare till trädgården. M a o ett givande besök .
På söndagen bakade jag havrekakor från Två systrars söta och sen dukade jag på altanen!

Kommentarer

Christina sa…
Tack för besöket på min blogg!
Så härlig helg du har haft och så fina bilder
Poppins sa…
En dag på din altan verkar inte vara ett dumt alternativ...
Kul att göra lite fynd på IKEA.
Ang Peter Mayle: Det är en riktig "må-bra-bok". Nu gäller det bara att planera in en resa till Frankrike.
Lina sa…
Så fina saker du inhandlat! I bland kan man riktigt fynda på Ikea!! En kopp te på din verranda hade inte varit fel!
art[e]fact sa…
Låter som en härlig helg! Vilka vackra och njutningsfulla bilder!

Ha en bra dag!
rebecka. sa…
Ja, oj vad mysigt det såg ut! Själv har man legat förkyld i det fina vädret. Bra att du tog till vara på sommarvädret på ett så bra sätt. =)
Mollys Hus sa…
Jättemysigt!Våren är så himla härlig, min absoluta favorit årstid.
Lotten sa…
Vad trevligt det ser ut på din balkong! Muggarna var jättefina tycker jag - skall nog ta ett besök på IKEA imorgon!
Birgitta sa…
Åh, vilka vackra bilder, där skulle jag gärna vilja sätta mej ner och helgen har ju varit helt underbar.
Anonym sa…
Vet att dina bakverk är helt underbara! Har haft turen att få smaka på dem ett antal gånger :-) Du pratade om fynd på IKEA, nu förstår jag. Ska genast skriva upp namnet och kika efter muggarna nästa gång jag är där.
Hälsningar
Joanna
Låter trevligt med IKEA fynd!Så fina bilder du har på bloggen=)
Ser verkligen mysigt ut!//Karin
Det där såg verkligen mysigt ut! Lyckans du som hittade något på ikea. Jag fick idétorka och hittade ingenting. Kakorna såg otroligt goda ut! MUMS :)
Fina saker du köpt! Var jätte längesen jag var på ikea, får nog bli ett besök snart!:)
Lella sa…
Snyggt collage du har gjort. Ser sagolikt skönt ut i solen.
Signe sa…
Åh, vilka härliga vårbilder du visar! Fint collage! Trevlig helg!
Stina sa…
Hej! Tack för din kommentar på min blogg! JAg har skrivit ett svar på din fråga där, men jag kan ju lika gärna ta det här oxå. Ncs-kartor kan man köpa i vanliga färgaffärer. Kolla runt lite på olika, för en del är så långa så de knappt får plats i en handväska t ex. Men den från Flügger är ganska lagom. =) Trevlig blogg du har. Verkar som en trevlig butik oxå, som du skriver om i ditt inlägg! Är jag i Göteborg nångång, så måste jag besöka den. Ska lägga den på minnet! =) Jag vill gärna länka till din blogg, så jag hoppas det är okej! Ha en skön helg. Kram

Populära inlägg