Utmaning

Blev utmanad av Sandys matte *suck*;)
Jag har läst massvis med bloggar där folk fått samma utmaning men trodde att jag skulle klara mig - gillar inte kedjebrev alls - brukar aldrig vidarebefordra sådana - men ingen regel utan undantag.
Regel:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dom veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex underliga/egendomliga saker om mig:
1. Äter ca 1,5 kg vindruvor i veckan. På filen på morgonen o på kvällen som godis. Mums.
2. Har varit gift med samma man i 27 år - kanske inte så egendomligt men det börjar bli ovanligt med så långa förhållanden.
3. Läser gärna kokböcker i sängen innan jag somnar.
4. Cyklar året runt - även i snö och drivis.
5. Dricker inte kaffe
6. Hatar mössa

Så var det gjort!
Svårt att komma på bloggare som inte blivit "tagna" skickar det därför inte vidare alls - i alla fall inte just nu!

Kommentarer

Lella sa…
Alltid lika roligt att läsa om allas egenheter :o)
Vill tipsa dig om Nynneserien så att du inte missar!
http://www.tv4.se/tvtabla/episode/429811.html
Ha en bra dag
Sandys matte sa…
hehe... ;-)
Det är ju jättekul att du varit tillsammans med din man så länge. Det är något jag önskar! Att få vara tillsammans med min man till endast döden skiljer oss åt - fast helst inte ens då... ;-) Men än så länge fyller vi bara ett år i augusti. :-) Dock har jag varit gift tidigare i tio år, men det gick inte så bra... :-(
Din man måste tycka att det är skönt med en huslig kvinna... eller? Min man tycker om det, fast så huslig som du är jag inte - långt ifrån! :-) Men jag skulle faktiskt vilja!

Här har du adressen till min andra blogg, där jag skriver om mig själv mest och inte om hunden - fast lite brukar han fastna där också eftersom han ändå är en del av mitt liv. ;-)

Ha det så bra!
*kram*

Populära inlägg