Lite av varje

Det ryktas om att det skall bli kanonväder till helgen - hoppas;)
Längtar efter frukoststunderna i solen på altanen. Äter alltid frukost med mycket bär o frukt och théet dricks i Agneta Livijns stora härliga koppar - har tre stycken och kan mycket väl tänka mig fler.
Har läst ut eller rättare sagt lyssnat färdigt på En bit av mitt hjärta av Peter Robinson.
Det var inte den bästa av böckerna om kommissarie Banks som jag läst men som vanligt lyfte Tomas Bolme boken flera nivåer. Det är den sjätte boken i serien men de två närmast innan denna: En lek med eld och En märklig affär var mycket bättre tycker jag - riktigt spännande.
Lyssnar mycket på ljudböcker när jag är ute på hundpromenaderna. Det blir några mil i veckan och några böcker i månaden. Ser fram emot att få läsa Håkan Nessers nya deckare som säkert är inläst av författaren själv.

Kommentarer

Sandys matte sa…
Gu, vilket härligt kort! Jag längtar också till riktigt varma temperaturer och få sitta på verandan med frukosten/lunchen.

Men bra väder i helgen?? Det beror nog på var man bor i landet. Här i Stockholm ser det inte lovande ut. Usch. :-(

Jag tittade på "kopp-hemsidan" ;-) och måste säga att det var ganska roliga och mysiga koppar. Kanske skulle leta efter dem i Stockholm...

Du har nu samtidigt blivit utmanad av mig! :-)
Kika in hos mig, så får du veta mer.
http://blogg.aftonbladet.se/12112/perma/321803/

Ha en bra helg! *kram*
carro sa…
Såg att du hade två underbart fina Golden. Är själv stolt ägare till en liten Golden-kille som precis fyllt 17 månader.

Går på lite kurser med honom, fast det går inte alltid så bra. Men huvudsaken är ju att de är störtsköna hemma. Sedan om de inte lyder minsta vink på kurser är en annan femma tycker jag. :P

Populära inlägg