Blocketfynd

Foto: Blocketförsäljaren


Har under de två senaste åren sålt diverse saker på Blocket. Vi har träffat en mängd trevliga människor som tagit hand om våra vindssaker och idag var det vår tur att köpa. Dottern har sedan en längre tid varit på jakt efter ett sminkbord, och när vi skulle ut till Orust och titta på ett fritidshus som var till salu så kom hon på att hon sett en annons om ett sminkbord som såldes just där. Det visade sig vara ett av grannhusen och där gjorde vi en snabb affär och åkte hem med vårt första Blocketfynd.

Läser många bloggar som handlar om inredning och är mest intresserad av de som innehåller Shabby Chic-stil och Vintage. Tittade mig runt i det egna hemmet när jag satt vid datorn o bloggade på dessa sidor och såg att det fanns nog inte en sak som stämde med den stilen. Hur kan det blir så tokigt. Ja det finns ju något att sträva åt i alla fall och hur många bloggar som helst att hämta inspiration från.

Sminkbordet skall i alla fall få en välbehövlig renovering i helgen, ommålning och byte av knoppar - har hittar flera alternativ i olika nätbutiker t ex Fridas Gård.

Kommentarer

Populära inlägg